Groepsreis Porto

Porto, zoveel meer dan Port alleen

Wijnliefhebbers opgelet… in Porto worden de smaakpillen enorm verwend. Maar ook voor prachtige historische bezienswaardigheden en tal van culturele en architectonische hoogtepunten is een bezoek aan deze levendige havenstad meer dan de moeite waard. Porto is schilderachtig gelegen aan de Douro en herbergt een schat aan leuke traditionele winkeltjes, gezellige barretjes, sfeervolle restaurants en meer…. heel veel meer.

Uiteraard brengt u tijdens de reis een bezoek aan één van de vele wijnkelders in de wijk Vila Nova de Gaia waar je de dieprode of witte port kunt proeven. Daarna gaan jullie op ontdekkingstocht door de oude wijken Ribeira en Barredo. Ontdek waarom de Unesco het bijzondere en historische karakter van Porto heeft uitgeroepen tot werelderfgoed en aanschouw de kathedraal De Sé, de Torre dos Clérigos, de Igreja de Sao Fransisco, de Ponte dom Luis en het etnografisch museum. U komt oren en ogen tekort.

Winkelen, dineren en uitgaan is een must in Porto. In de autovrije Rua de Santa Catarina kunt u op uw gemak rondlopen terwijl de straatmuzikanten zorgen voor een gezellige sfeer. De meeste bars en cafés bevinden zich in het oude stadcentrum Ribeira, waar je ook de echte Portugese keuken vindt in de eettentjes langs de rivier. Geniet van een heerlijk visgerecht, waag vervolgens een gokje in het casino, maak een ritje met de plaatselijke tram, een boottochtje over de rivier of stort je in het bruisende nachtleven. Porto biedt het allemaal… in een heerlijk klimaat.

Dus zoekt u een bedrijfsreis of een personeelsreis waarbij u wilt genieten van historie en het bourgondische leven? Denk ook eens aan Porto!

 

 

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.