Groepsreis Madrid

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Madrid? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke groepsreis naar Madrid begint bij Diogenes Reizen!

Een Spaans Paradijs op aarde
Een bekende Spaanse uitdrukking luidt: ‘De Madrid al Cielo’. Het betekent zoveel als: van Madrid in één ruk naar de hemel ofwel, in Madrid vindt u het paradijs op aarde. Het is zeker waar. Madrid is namelijk een wereldstad waar u ogen en oren te kort komt. Bent u cultureel ingesteld of juist culinair? Madrid heeft voor elk wat wils.

Cultureel Madrid
Begin uw groepsreis met het drinken van een kopje koffie op het Plaza Mayor terwijl u geniet van de architectuur, de straatmuzikanten en de prachtig uitgedoste Madrilenen. Ga vervolgens naar een van de werkelijk schitterende musea. Wereldberoemd is het Prado-museum, net als het Museo Reina Sofia, met als topstuk het schilderij Guernica van Picasso. Vergeet ook het Koninklijk paleis niet.

Winkelen en Tapas
Winkelen en uitgaan is ook een feest in Madrid. Er zijn veel winkelstraten waar u uren kunt doorbrengen, bijvoorbeeld in de omgeving van Gran Via, in de wijk Chueca. De meer chique winkels vindt u in de zakenwijk Salamanca, waar de internationale modetop zich heeft gevestigd. Uitgaan doet u in de wijk La Latina, waar zich heel veel cafés en terrassen bevinden. En is het al tijd voor tapas? Dan hoeft u niet lang te zoeken. In zo’n beetje elke bar staan de kleine hapjes klaar. Madrid beleeft u buiten op straat, tot in de kleine uurtjes. En hebt u even genoeg van de drukte van de stad? Dan kunt u zich heerlijk terugtrekken in het Retiro Park.

Impressies

Excursies in Madrid!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

Museo Thyssen-Bornemisza

Madrid heeft tal van leuke musea. Tijdens uw bedrijfsuitje aan deze stad moet u dan ook zeker een bezoek brengen aan het Thyssen-Bornemisza museum. Hier bevindt zich de verzameling van baron Heinrich Thyssen-Bornemisza en zijn zoon. Het doel van de collectie was vanaf 1920 om de geschiedenis van de westerse kunst te illustreren. Werken van Titiaan, Goya, Van Gogh en Picasso zijn hier te bezichtigen.

Flamenco show Madrid

Flamenco is de muziek, zang en dans van Spanje, vooral van de zuidelijke provincies. Kenmerkend voor de muziekvorm zijn de soms Arabisch aandoende klanken, de uitbundig muzikale versieringen rondom het thema en het sterke ritme binnen een twaalf telsysteem. Tijdens deze avond wordt duidelijk wat Flamenco is, terwijl u geniet van een geweldige show en drankje of diner.

Bezoek bierbrouwerij San Miguel

O.l.v. een Engelstalige gids bezoekt u tijdens uw groepsreis de grootste bierbrouwerij van Spanje; San Miguel. U wordt rondgeleid door de brouwerij terwijl u verhalen hoort over de geschiedenis en het bierproces. U eindigt in de bar waar u het bier proeft. De brouwerij ligt op ca. 50 km van Madrid.

Accommodaties in Madrid!

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, Diogenes Reizen vindt altijd een passende accommodatie.

4* Hotel NH Ventas

NH Ventas ligt op een toplocatie in de chique wijk Salamanca. Faciliteiten in het hotel zijn o.a. een buitenzwembad, grote tuin met terras, tennisbanen en gratis wifi. Ook kunt u genieten van heerlijke Spaanse gerechten in het restaurant of een drankje drinken in de bar.

3* Hotel Ganivet

Gelegen in de wijk La Latina, vlakbij Puerta de Toledo en op ca. 10 min. lopen van Plaza Mayor. Tevens vindt u nabij de straat Cava Baja, waar diverse typische Spaanse restaurants zich bevinden. Hotel Ganivet heeft een moderne uitstraling. Het hotel beschikt over een restaurant en naastgelegen bar. Dichtstbijzijnde metrostation op ca. 200 m.

2* Hotel Mediodia

Gunstig gelegen klassiek hotel, gevestigd in een historisch gebouw aan Plaza del Emperador Carlos. De botanische tuin en het Prado-museum liggen op loopafstand. Het hotel beschikt over een bar. Op ca. 50 m. bevindt zich een metrohalte.

4* Hotel Catalonia Gran Vía

Catalonia Gran Via is gevestigd in een historisch pand aan de bekende straat Gran Via. Een ideale uitvalbasis om Madrid te verkennen. In het hotel is o.a. een bar en restaurant aanwezig. Ook kunt u gebruik maken van gratis wifi. Het dichtstbijzijnde metrostation ligt op ca. 200 m.

Voorbeeldprogramma

3-daagse groepsreis naar Madrid

Dag 1 - Rondje Tapas
Ochtend: Aankomst in Madrid.
Middag: Ontdek de stad tijdens dit bedrijfsuitje op een andere manier en fiets mee met de Tapas fietstocht.
Aansluitend: Ter vrije besteding.
Avond: Gezamenlijk diner in het centrum van Madrid.

Dag 2 - Museo Thyssen-Bornmisza en bierbrouwerij San Miguel
Ochtend: Gezamenlijk ontbijt in uw hotel.
Aansluitend: Bezoek aan Museo Thyssen-Bornmisza.
Middag: Gezamenlijke lunch.
Aansluitend: Bezoek aan bierbrouwerij San Miguel.
Avond: Geniet tijdens deze groepsreis van een flamenco show.

Dag 3 - Real Madrid
Ochtend: Ontbijt in het hotel.
Aansluitend: Rondleiding stadion Real Madrid; Bernabéu
Middag: Helaas zit uw personeelsreis naar Madrid er alweer op! U neemt afscheid van deze prachtige Spaanse hoofdstad.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat. 

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elk bedrijfsuitje vinden wij de voordeligste vlucht.

Informatie over Madrid

Groepsreis Madrid

Een groepsreis naar Madrid organiseren? Als u door de mooie straten loopt van Madrid is het al vrij snel duidelijk. Madrid is het kloppende hart van Spanje. Met een groepsreis naar Madrid weet u zeker dat u genoeg kunt zien en beleven. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Koninklijk Paleis en Playa Mayor. Onze schoolreizen naar Madrid zijn ook erg leerzaam voor leerlingen. Zo zijn er heel wat musea die u kunt bezoeken. Lees gauw verder over onze groepsreizen naar Madrid.

Cultuur snuiven in Madrid

Culturele groepsreis organiseren? Dan is een groepsreis naar Madrid zeker de moeite waard. Tijdens uw schoolreis in Madrid kunt u het Koninklijk Paleis, het Prado Museum en Palacio Real bezoeken. Deze bruisende stad heeft u zoveel te bieden. Daar komt u tijdens een groepsreis naar Madrid snel genoeg achter!

Dagtocht naar Toledo

Groepsreizen naar Madrid worden ook vaak gecombineerd met een dagtocht naar Toledo. Toledo is een historisch centrum en gelegen op een heuvel boven de rivier de Taag. Toledo staat ook op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Niet voor niets worden er zoveel groepsreizen naar Madrid geboekt! Toledo is zeker de moeite waard om tijdens een groepsreis naar Madrid te bezoeken.

Samen Spaanse tapas eten

Tijdens een groepsreis naar Madrid kunt u tot rust komen in het prachtige stadspark. Wist u al dat Madrid de ideale stad is om te winkelen? Tijdens een schoolreis naar Madrid kunnen leerlingen, in hun vrije tijd, heel wat winkels afstruinen. Ook het eten in Madrid is voortreffelijk. Zo kunt u tijdens een schoolreis naar Madrid genieten van lekkere tapas.

Groepsreis naar Madrid organiseren?

Ziet u het wel zitten om een groepsreis naar Madrid te organiseren? Diogenes Reizen organiseert groepsreizen voor groepen groter dan 20 personen. Wij hebben al meerdere groeps- en schoolreizen naar Madrid georganiseerd. Op onze website kunt u al wat inspiratie opdoen voor uw groepsreis. Breng ons vervolgens op de hoogte van uw wensen en ideeën. Op deze manier kunnen wij een voorstel op maat maken. Wij zorgen ervoor dat uw groepsreis naar Madrid tot in de puntjes wordt geregeld. Wij kunnen niet wachten om uw reisverhalen te horen. Diogenes reizen is de perfecte partner voor groepsreizen naar Madrid!