Groepsreis Sevilla

U bent op zoek naar een bedrijfsreis naar Sevilla voor uw medewerkers, leveranciers en/of klanten? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw incentive op maat; met informatie over accommodaties en bijzondere en onvergetelijke excursies. Maar één ding is zeker, elke bedrijfsreis naar Sevilla begint bij Diogenes Reizen!

Temperamentvolle smeltkroes van beschavingen

In Sevilla maakt u kennis met het echte Spanje. De beroemde tapas zijn er zo’n beetje uitgevonden en ook de Flamenco komt er vandaan. Maar meer nog is deze hoofdstad van de Spaanse regio Andalusië een stad met het grootste historische centrum van Europa. Tal van beschavingen vonden er in de afgelopen eeuwen een thuis en dat is overal in Sevilla goed te zien, te proeven en te beleven.

Sevilla is een ideale bestemming voor uw bedrijfsreis. Zowel in als buiten de stad zijn er legio mogelijkheden voor exclusieve bedrijfsreis activiteiten. Hieronder hebben wij alvast een aantal excursiesuggesties voor u uitgewerkt, uiteraard is ons aanbod vele malen groter. Nieuwsgierig naar uitgewerkte bedrijfsreizen? Kijk dan bij onze voorbeeldreizen.

Impressies

Excursies in Sevilla!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

Er zijn geen items gekoppeld.

Accommodaties in Sevilla!

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, Diogenes Reizen vindt altijd een passende accommodatie.

Er zijn geen items gekoppeld.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat. 

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elk bedrijfsuitje vinden wij de voordeligste vlucht.