Groepsreis Praag

Praag, Gouden Stad en Stad van de Honderd Torens

Bent u geïnteresseerd in een groepsreis naar Praag? Diogenes Reizen organiseert reizen voor groepen groter dan 20 personen. Wij zorgen ervoor dat de groepsreis tot in de puntjes geregeld is. Praag biedt veel mooie bezienswaardigheden. De Tsjechische Tweede Kamer bezichtigen? Diogenes Reizen neemt u mee naar het Wallenstein Paleis. Geniet van de majestueuze Burcht met de Sint Vituskathedraal. Het gouden straatje is een ideale plek om mooie foto’s te schieten.

De Gouden Stad van de Honderd Torens

Na de groepsreis in Praag is iedereen het erover eens; de Gouden Stad bezit prachtige, historische gebouwen. Begin met cultuur snuiven op het Wenceslausplein. Daarna loopt u door naar het oude stadsplein met de astronomische klok. Het bezoeken van deze bezienswaardigheden is heel belangrijk. Tijdens uw verblijf in Praag is dit zeker een must!

Ontdek Praag op de fiets

Een meer Hollandse manier om Praag te ontdekken bestaat niet. Fietsen is een actieve activiteit waarmee u veel van Praag kunt zien. De stad is een groot openluchtmuseum. Bewonder de statige bouwwerken en de bonte mix van architectuur. Fiets langs de oevers van Moldau, het mooie Oude Stadsplein en het prachtig begroeide Kampa-park. Kijk uw ogen uit met een fietstocht door Praag.

Rondvaart op de Moldau

Dit mag zeker niet ontbreken op uw to-do list. De Moldau is de langste rivier van Tsjechië. Geniet samen met uw groepsgenoten van het prachtige uitzicht. De excursie is een stukje ontspanning tijdens uw groepsreis. Onze groepsreis naar Praag is te boeken inclusief deze excursie.

Geniet van een prachtige voorstelling van Laterna Magika

Laterna Magika is een ensemble dat een eigen theater kreeg in Praag. Nog steeds voeren zij adembenemende voorstellingen op. Het is een populaire excursie tijdens groepsreizen van Diogenes. Het theater doet er alles aan om het publiek kwaliteit te leveren. Kortom: Een bezoek aan dit theater in Praag is onmisbaar.

Een groepsreis naar Praag boeken?

Wilt u een groepsreis naar Praag boeken? Diogenes Reizen neemt u alle zorg uit handen. Ons doel is om u een onvergetelijke reis te bezorgen. Dit is terug te zien zijn bij de groepsreizen die wij aanbieden. Voor vragen over onze groepsreis naar Praag, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.

Impressies

Excursies in Praag!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

Boottocht Moldau

Een boottocht is altijd een gezellige en leuke manier om tijdens uw personeelsreis een stad te ontdekken. Vanaf rivier de Moldau is het genieten van een prachtig uitzicht op de stad Praag.

Folklore Garden

In de zomer doet de Folklore Garden haar naam eer aan. Het diner vindt plaats in de binnentuin, die is opgezet als een klein Tsjechisch dorpje net buiten Praag. Tijdens de winter beleeft u met uw collega's een heerlijke avond in het kasteeltje. De Folklore Garden biedt naast een 3-gangendiner ook entertainment en show, met dansers en muzikanten; allen in Tsjechische kledij. Tijdens de show wordt uw groep uitgedaagd om deel te nemen aan zang en/of dans; van internationale liedjes, tot de echte lokale volksmuziek.

Laterna Magika

Laterna Magika startte in 1958 met haar eerste voorstelling op de wereldtentoonstelling EXPO. Het ensemble kreeg later haar eigen theater in Praag en voert tot vandaag de dag prachtige voorstellingen op. Het theater staat bekend om haar kwaliteit en laat het publiek genieten van een mengeling van dans, pantomime, filmprojectie, geluid en lichteffecten. Laterna Magika vindt zichzelf elke keer opnieuw uit en voert voorstellingen op met verschillende thema's. Kortom, gegarandeerd een adembenemende avond uit tijdens uw groepsreis Paag!

Stadswandeling Praag

Onder leiding van een gids maakt u tijdens uw bedrijfsuitje een tocht langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Praag. De wandeling gaat onder meer langs de Praagse Burcht, de Karelsbrug, het oude stadsplein en het Wenceslasplein. De stadswandeling geeft u een eerste en mooie impressie van Praag. 

Accommodaties in Praag!

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, Diogenes Reizen vindt altijd een passende accommodatie.

3* Hotel City Centre

Dit driesterrenhotel is perfect gelegen in het historische centrum van Praag, aan de Namesti Republiky (Praag 1). Vanuit het hotel is het ca. 5 min. lopen naar het bekende Wenceslasplein. Het hotel beschikt o.a. over een bar. Metrohalte op ca. 150 m. afstand.

4* Hotel Clarion Old Town

Gunstig centraal gelegen hotel, op loopafstand van de rivier de Moldau en diverse bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over o.a. een bar en een restaurant. Tramhalte op ca. 100 meter.

4* Hotel Christie

Dit fraaie, viersterrenhotel ligt in het historische centrum van de stad vlakbij het Wenceslasplein. Het hele oude centrum is vanaf het hotel goed te voet te bewandelen. Het hotel beschikt o.a. over een bar en een restaurant. Metro- en tramhalte binnen 5 min.

Voorbeeldprogramma

3-daagse groepsreis naar Praag

Dag 1 - Een eerste impressie
Middag: Aankomst in Praag. Begin van uw groepsreis.
Aansluitend: U bekijkt Praag gelijk van een hele andere kant. Stap met uw groep op de boot en geniet van een rondvaart.
Avond: Bezoek aan Folklore Garden.

Dag 2 - Ontdekkingstocht per fiets
Ochtend: Gezamenlijk ontbijt in uw accommodatie.
Aansluitend: Verken Praag tijdens uw personeelsreis op een actieve en typische Hollandse manier; op de fiets.
Middag: Gezamenlijke lunch.
Aansluitend: Ter vrije besteding.
Avond: Gezamenlijk diner.
Aansluitend: Bezoek aan Laterna Magika​. Gegarandeerd een adembenemende avond uit!

Dag 3 - Een historisch afscheid
Ochtend: Ontbijt in uw accommodatie.
Aansluitend: Bezoek aan de Praagse Burcht.
Middag: Helaas is het alweer tijd om afscheid te nemen en komt er een einde aan uw groepsreis naar deze prachtige stad!

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat. 

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elk bedrijfsuitje vinden wij de voordeligste vlucht.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Reisverhalen