10 redenen om voor Diogenes Reizen te kiezen

07-01-2020 18:25
10 redenen om voor Diogenes Reizen te kiezen

01) Al meer dan 25 jaar ervaring
Diogenes Reizen heeft al sinds 1997 ervaring in het organiseren van groepsreizen. Jaarlijks gaan honderden groepen met ons op reis. Zoveel ervaring hebben maar weinig groepsreisorganisatoren in Nederland.

02) Wij besparen u tijd
U krijgt van uw schoolleiding, vereniging of werk waarschijnlijk maar een paar uur tijd voor het organiseren van een groepsreis. Voor ons is het een fulltime baan. Iedere dag zijn onze ervaren medewerkers bezig met het samenstellen en organiseren van groepsreizen. U bent een kei in uw vak, wij in het onze.

03) Flexibel en persoonlijk
Uw vaste contactpersonen nemen u veel werk uit handen, denken met u mee en laten niets aan het toeval over. Mochten er wijzigingen in de groepsgrootte zijn of een verandering van het programma? Dan is een telefoontje naar Diogenes Reizen genoeg. Daarvoor zou u zelf een heleboel instanties moeten afbellen.

04) De zekerheid van de ANVR
Wij geven zekerheden die u zelf niet hebt wanneer u zelf de reis boekt. Diogenes Reizen is namelijk aangesloten bij de ANVR en de SGRZ. Daarmee bent u verzekerd van een aansprakelijkheidsverzekering, eerlijke reisvoorwaarden, Keurmerk Touringcarbedrijf en (financiële) zekerheid. Een veilig en zeker gevoel, ook voor uw groepsleden en thuisblijvers.

05) Wij geven uw wensen vorm
U wilt een onvergetelijke groepsreis? Diogenes Reizen zorgt er voor. Uw wensen, eisen en budget staan bij ons centraal. Weten we wat u voor ogen heeft, dan gaan we aan de slag. We zoeken vervoersmogelijkheden, accommodaties, restaurants en excursies voor u uit. Zetten het op papier en regelen alles.

06) Wij kennen de weg in meer dan 100 bestemmingen
Diogenes Reizen biedt een keus uit meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa. In al deze steden weten we precies wat er mogelijk is en wat er te beleven valt. Natuurlijk kent u de mogelijkheden en bezienswaardigheden in bekende steden als Londen, Parijs en Rome. Maar denk ook eens aan een reis naar Krakow, Stockholm, Istanbul of Lissabon of zoek het eens (ver) buiten Europa.

07) Wij houden het betaalbaar
Wij weten als geen ander dat het budget in veel gevallen leidend is voor de keuze van een bestemming, accommodatie en programma. Vertel ons gewoon wat het mag kosten en laat ons voor u aan het werk gaan. Wij houden het betaalbaar.

08) Wij weten waar we over praten
De ervaren medewerkers van Diogenes Reizen zijn met zorg geselecteerd, hebben ervaring in het onderwijs en de toeristische branche en zijn bijna allemaal HBO of universitair geschoold. Maar belangrijker nog, ze weten waar ze over praten. Ze bezoeken zoveel mogelijk bestemmingen zelf. Om sfeer te proeven, maar vooral om u nog beter te kunnen adviseren.

09) Wij zijn altijd bereikbaar in geval van nood
Er kan zo maar eens iets mis gaan op reis. Dan is het goed te weten dat u slechts een telefoonnummer bij de hand hoeft te hebben. In geval van calamiteiten kunt u ons altijd bellen. Dag en nacht en 7 dagen in de week.

10) Vraag een gratis en vrijblijvend reisvoorstel aan
Benieuwd wat wij ook voor u kunnen betekenen? Dan horen we graag van u. We werken geheel kosteloos en vrijblijvend een reisvoorstel uit van de bestemming(en) van uw voorkeur.