9X reisbenodigdheden voor op uw inpaklijst

30-11-2017 12:00
9X reisbenodigdheden voor op uw inpaklijst

Wat moet u meenemen op reis?

Er zijn mensen die wachten met inpakken tot het laatste moment, of mensen die het weken van te voren doen. U herkent zich vast in één van de twee. Hoe dan ook, die koffer zal toch echt moeten worden ingepakt. Hieronder sommen wij voor u de reisbenodigdheden op die zeker niet mogen ontbreken op uw vakantie checklist.

1. Kopieën reisdocumenten

Het aller, aller, aller belangrijkste is uw paspoort en uw bankpas. Helaas komt het nog wel eens voor dat deze kwijtraken tijdens de reis. Onze oplossing? Neem altijd kopieën mee! Koop een snelhechter om ze op te bergen, voeg uw reisbescheiden toe en u bent klaar om te gaan. Tip van het huis: pasfoto’s mee!

2. Canvas tas

Sinds de plastic tasjes zijn afgeschaft worden we overspoeld met mooie canvas tassen. Van hippe teksten tot aan leuke prints, ze zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens super functioneel. Stop daarom voor de zekerheid een canvas tas in uw handbagage. Handig voor als u met meer bagage teruggaat of onderweg wat te eten of drinken koopt.

3. Films en muziek

Reizen saai? No way! Als u naar buiten kijken saai vindt, zorg dan voor ander vermaak. Spotify en Netflix hebben een geweldige download button waarmee u gemakkelijk onderweg kunt luisteren en/of kijken. En dat allemaal zonder internet! Als u geen abonnement heeft, wees dan niet getreurd. Tip 4 biedt namelijk de oplossing!

4. Oordopjes en splitter

Een wat? Een splitter! Zo’n ding waarmee u gezamenlijk muziek kunt luisteren of een film kunt bekijken. U kunt namelijk altijd nog met uw medereiziger meekijken of luisteren. Natuurlijk moet u uw eigen oordopjes niet vergeten...

5. Medicijnen

Voor de hand liggend, dat klopt. Maar toch wel één van de belangrijkste items die u niet mag vergeten. Aspirines, ibuprofen of reistabletten: het is altijd verstandig om deze mee te nemen. Stel dat iemand van uw reisgezelschap toch niet zo goed tegen busreizen kan? Voorbereiding is het halve werk!

6. Opladers

De telefoon is het meest gebruikte item tijdens een reis. In de ochtend gebruikt u de wekker, overdag maakt u foto’s en ’s avonds stuurt u een bericht naar het thuisfront. Totdat blijkt dat u uw lader bent vergeten... Opladers worden vaak vlak voor vertrek gebruikt, waardoor ze in het stopcontact blijven hangen. Zorg ervoor dat u deze van te voren in uw handbagage stopt. Kleine moeite!

7. Kofferweegschaal en slot

Tegenwoordig valt het reuze mee hoe streng vliegmaatschappijen op de zwaarte van de koffers letten. Paar kilo’s teveel? Not a problem! Met ruimbagage is het vaak wél een ander verhaal. Gelukkig bestaan er digitale kofferweegschalen. Voor een tientje bij Bol.com te koop of bij de Action voor een paar euro. Oh, en vergeet een extra slotje voor uw koffer niet.

8. Oogmasker en oordopjes

Heel erg handig voor een goede nachtrust: een oogmasker en oordopjes. Zo kan u zich afsluiten van uw kamergenoten of reisgezelschap. Stilte, na een lange drukke dag. Geen last van snurkgeluiden of lichten die zijn aan gelaten. Ideaal!

9. Tandenborstel

Last but not least: een tandenborstel! Voor uw vertrek besluit u nog even uw tanden te poetsen en vervolgens blijft hij bij de wasbak liggen. Vervelend! Ach, en anders koopt u toch gewoon een nieuwe tijdens de reis?

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere items die u mee wilt nemen op reis. Maak van te voren een uitgebreide vakantie checklist of inpaklijst en voeg deze 9 reisbenodigdheden toe!