Dit is hoe een surfvakantie eruit ziet

16-11-2017 12:00

We kennen allemaal de groepsreizen naar Londen, Berlijn of Parijs. Maar wat nou als jullie het dit jaar helemaal anders willen aanpakken dan normaal? Van een verzorgde stedentrip naar een sportieve en actieve groepsreis? Wij hebben de oplossing voor u!

Sportief gaat heel goed samen met informatief. Het zorgt ervoor dat mensen samenwerken, maar ook samen leren. Hierdoor introduceren we bij Diogenes Reizen de Surfcamps! Leren surfen, een prachtig verblijf aan zee en aan het einde van de dag ontspannen tijdens een heerlijk diner.

Verblijf een aantal dagen (of langer) aan de Franse of Spaanse kust, waarbij de nadruk ligt op sportiviteit, gezondheid en veel leuke activiteiten. Ga op pad met uw studenten, collega’s of vrienden en kom thuis met jaloersmakende surffoto’s!

Surf like a pro!

In de ochtend wordt u wakker met het heerlijke geluid van de zee. U staat op, pakt een kop koffie of thee en begint met een lekker ontbijtje. Tijdens uw ontbijt heeft u uitzicht over de rustgevende duinen en in de verte wachten de golven al op u. Let’s go!

Terwijl u en uw collega’s zich klaarmaken voor de dag, zorgt de begeleiding ervoor dat alles tip top in orde is. U begint met de basis. Hoe moet u eigenlijk op een surfboard liggen? En op welke manier moet u uw armen bewegen tijdens het surfen? Al gauw komt u erachter dat er best wat handige regeltjes zijn waardoor het surfen des te makkelijker wordt.

Genoeg geoefend op het droge? De zee in dan maar! Vlakbij het strand zullen jullie de eerste ‘surf’ stappen zetten. Surfboard recht vooruit, handen erop en razendsnel opdrukken om vervolgens als een echte surfer op uw board te belanden. Het surfen gaat met vallen en opstaan, maar de hele dag in de buitenlucht doet jullie zonder twijfel goed. Uiteindelijk gaat u met een voldaan gevoel, en natuurlijk gezonde spierpijn, naar huis!

Surfles Diogenes Reizen

Voor ieder wat wils

Overnacht in traditionele tenten, knusse houten huisjes of mooie chalets om de surfvakantie af te maken. Naast het surfen toch nog wat van de omgeving zien? Geen probleem! Tijdens de surfvakantie is het ook mogelijk om diverse activiteiten bij te boeken. Kies voor een leuke citytrip, een heftig potje paintball of spreek uw wensen uit: wij regelen het!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw groep? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Samen zorgen we ervoor dat u een onvergetelijke surfvakantie gaat beleven!