Leukste activiteiten voor een personeelsreis

02-01-2020 12:42
Leukste activiteiten voor een personeelsreis

Een weekendje weg met de (personeels)vereniging, of feestelijk op reis om een jubileum te vieren? Een reis met uw collega’s is altijd een goed idee en wij zijn er om u daarbij te helpen. Hierbij staat natuurlijk gezelligheid voorop en leuke activiteiten spelen hierbij een belangrijke rol. Er is zoveel keuze dat het soms moeilijk kiezen is. Dat snappen wij! Maar wij kennen de weg en weten wat écht leuk is om te doen in Europa en (ver) daarbuiten. Dus een top 5 van de leukste activiteiten voor personeelsreizen is meer dan welkom! Papier en pen bij de hand?

1. City Game in Keulen
Tijdens deze interactieve 'city game' ontdekt uw groep Keulen. Een paar mensen uit de groep hebben een schat uit de Keulse kathedraal 'gestolen'. De politie zet diverse speciale teams aan het werk (het andere gedeelte van de groep). Tijdens het onderzoek gaan de teams diverse uitdagingen aan en leert men op ludieke wijze meer over de geheimen en eigenschappen van Keulen.

2. Hap en Stapwandeling door Antwerpen
Wilt u ook de lekkerbekken tijdens uw bedrijfsuitje of jubileumreis verwennen? Een wandeling door de binnenstad van Antwerpen met tussendoor een voorgerecht, een hoofdgerecht en koffie in telkens een ander restaurant. Zo leert uw groep de stad op cultureel en culinair gebied goed kennen.

3. Flamenco show in Barcelona
‘s Avonds komt u en uw collega’s ogen en oren te kort in het bruisende Barcelona. Ga bijvoorbeeld eens naar een Flamenco Show. Het is gelegen op de Montjuic in het Poble Espanyol. In een authentieke Andalusische stijl en geniet u van een 4-gangenmenu uit de Catalaanse & Andalusische keuken, inclusief water, wijn en koffie. Tijdens de show maakt uw groep kennis met een aantal van de meest belangrijke stijlen van de flamenco.

4. Achter de schermen bij Roland-Garros in Parijs
Een bijzonder bezoek tijdens uw bedrijfsuitje naar Parijs. Uw groep zal dit niet snel vergeten. Ontdek alles wat het stadion Roland-Garros te bieden heeft; gedraag u als een echte fan, doe een wave vanaf de tribune, of werp een blik op plekken waar alleen spelers mogen komen. Onder leiding van een gids krijgt u uitleg over de ontstaansgeschiedenis van Roland-Garros en ziet u wat het stadion allemaal te bieden heeft. De rondleiding duurt ca. 1 uur. Het is ook mogelijk om op eigen gelegenheid nog het museum te bezoeken.

5. Ondergronds stadswandeling “Berliner Unterwelten” in Berlijn
Honderden mensen lopen elke dag langs het metrostation Gesundbrunnen. Nog maar weinigen staan stil bij de historie van dit station en het omringende metrostelsel. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft de ondergrondse veel Berlijners het leven gered. Maar hoe oncomfortabel moet het geweest zijn om vast te zitten in de smalle ruimtes met het constante geluid van de grote ventilatoren en het gedonder van de bombardementen. Deze sfeer is tot op de dag van vandaag nog steeds voelbaar. Advies: draag tijdens dit bedrijfsuitje warme kleding en stevige schoenen. Er zijn rondleidingen met verschillende thema's, bijvoorbeeld de Koude Oorlog of de Tweede Wereldoorlog. Een rondleiding duurt circa 1,5 uur.

Zo, nu hebben wij het iets makkelijker voor u gemaakt. Zit uw perfecte activiteit hier niet tussen? Geen probleem! Wij bieden activiteiten in alle soorten en maten aan. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan en wij doen ons best om aan al uw wensen te voldoen.