Onze werkwijze in vijf stappen

03-01-2020 16:54

Op zoek naar een groepsreis? In de onderstaande vijf stappen leggen wij u precies uit hoe Diogenes Reizen dit voor u mogelijk maakt!

 

1. Laat u inspireren door de website

 

Doe uitgebreid ideeën op voor bestemmingen, lees de reisverhalen van onze klanten en ontdek alles over vervoersmogelijkheden, accommodaties en excursies. Heeft u een beeld van wat u wilt? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. Maar u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen of bellen.

 

2. Vertel ons uw wensen

 

Uw vaste aanspreekpunt neemt contact met u op en bespreekt al uw wensen. Van bestemmingen, accommodaties en vervoer, tot en met een programma dat past bij uw groep. Pas als wij exact weten wat u voor ogen heeft, maken we een offerte op maat. Die ontvangt u binnen 5 werkdagen.

Wilt u liever sparren tijdens een persoonlijk gesprek? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. We komen graag langs!

 

3. Ontvang een voorstel op maat. Iedere groepsreis is uniek  

 

Net als onze offertes. U krijgt altijd een voorstel op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Ook sturen we u uitgebreide informatie over garantiefondsen en verzekeringen.

 

4. Wij zetten de puntjes op de 'i' 

 

Wij nemen contact op om de offerte te bespreken. Is ons voorstel helemaal naar wens? Dan zetten we de laatste puntjes op de i en ontvangt u de boekingsbevestiging, de juiste vouchers, adressen en een uitgebreid draaiboek. En bent u eenmaal onderweg, dan is onze alarmtelefoon 24/7 bereikbaar.

 

5. Wij zijn benieuwd naar uw reisverhalen 

 

Graag horen we hoe u en uw groepsgenoten de reis hebben ervaren. We nemen dan ook altijd telefonisch contact op. Uw ervaringen zijn belangrijk voor ons om onze dienstverlening nóg beter te maken.