Incentive Albanië

Ontdek het onontdekte Albanië

Dit land wordt onterecht vaak vergeten, want Albanië is prachtig. Het is een land dat tot de Balkan wordt gerekend. Het land is ongeveer net zo groot als België en heeft slechts 3 miljoen inwoners waarvan er alleen al zo’n 900.000 in de hoofdstad Tirana wonen. Laten we eerlijk zijn… Het is niet het rijkste land van Europa. Dat komt voornamelijk omdat het in de communistische tijd niet bevriend was (en dus geen steun kreeg) van machtige communistische landen als de Sovjet-Unie en China. Het land is jarenlang gesloten geweest voor buitenlandse bezoekers. De westerse invloeden zijn nog zeer beperkt, dus het is hier nog authentiek. Dat maakt Albanië een perfecte bestemming die uw medewerkers voor altijd zal bijblijven.  

Tirana
Albanië biedt een bijzondere cultuur en taal, een gastvrije bevolking, ruige berggebieden en met Tirana een zeer interessante levendige stad. De stad maakt op dit moment een ongekende groei door. Zowel op het gebied van cultuur als op economisch gebied. Dat is vooral goed te zien in de wijk Blloku. Vroeger een gesloten bolwerk voor de elite van de Communistische Partij, nu een trendy en upcoming wijk in Tirana. Voor de kleine boetiekjes, leuke restaurantjes, kroegjes en meerdere uitgaansgelegenheden moet u zeker in deze wijk zijn.

Natuur
Doordat Albanië een prachtige, ruige natuur heeft kunt u hier veel outdoor activiteiten doen tijdens uw incentive reis. Wat dacht u van raften of rivierwandelen in de Usomi Canyons? Daarna ontspannen? Er zijn thermische zwavelhoudende bronnen waar u naar toe kunt. En natuurlijk zorgen wij voor een goed hotel waarbij het u aan niets ontbreekt! En zoekt u een bijzondere locatie voor het diner, vergaderingen of een feest? Ook dat kunnen wij natuurlijk organiseren voor u. Bij Diogenes Reizen is alles mogelijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.