Incentive Las Vegas

Las Vegas: entertainmenthoofdstad van de wereld

‘What happens in Vegas…’ Een zeer beroemde uitspraak voor bezoekers van deze wereldstad. Las Vegas is een bijzondere bestemming als het aankomt op incentive reizen, want er is zoveel te doen dat het nog lastig wordt om knopen door te hakken. Uiteraard helpen onze reisspecialisten u daar graag bij, zodat u een onvergetelijke ervaring creëert voor uw medewerkers.

Het Amerikaanse Las Vegas, ook wel bekend als ‘Sin City’, barst uit haar voegen van mogelijkheden. Dat is niet gek, want het is de entertainmenthoofdstad van de wereld. Dit midden in de zinderend hete Mojavewoestijn gelegen neonparadijs is door de locatie al vanaf grote afstand herkenbaar. Bijzonder om te zien.

Naast de knipperende neonlichten, extravagante hotels, casino’s en vele eetgelegenheden, is er een overdaad aan natuurschoon rondom Las Vegas te vinden. Tegelijkertijd één van de zaken die een incentive reis naar deze bestemming compleet maakt. Zo kunt u een uitstapje maken naar de imponerende Grand Canyon, Red Rock Canyon of Zion National Park. Alle drie absoluut de moeite waard om te bezoeken. U en uw team zullen versteld staan van het aanzicht.

Een ander element dat u eigenlijk niet mag missen tijdens uw bezoek aan deze stad is vanzelfsprekend een show. Alle grote hotels aan The Strip hebben wel een unieke show op het programma staan. Uiteraard is dit geen verplichte kost, want u bepaalt natuurlijk zelf welke activiteiten geschikt zijn voor uw team.

Klinkt een incentive reis naar Las Vegas als dé beloning voor uw hardwerkende medewerkers en de behaalde prestaties? Dan helpen onze specialisten u graag mee bij het verwezenlijken van een perfect georganiseerd uitje. Op basis van specifieke wensen en het budget stellen we de ideale reis samen. Wilt u even sparren over de mogelijkheden? Ook dat kan! In dat geval komen we met plezier bij u op bezoek om alle mogelijkheden te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.