Incentivereis Miami

Miami the place to be

Zon, zee, prachtige stranden, subtropische wildernis, grote ‘Shopping Malls’, lekker eten, een swingend nachtleven en bijzondere excursiemogelijkheden maken Miami de perfecte bestemming en biedt alle ingrediënten voor uw incentive reis.

South Beach, het hart van deze stad, is wereldberoemd om haar geweldige stranden, typische Art Deco hotels en de boulevard Ocean Drive. Zien en gezien worden is het motto en met een beetje geluk ziet u daar ook één de vele sterren die deze Sunshine State rijk is.

Miami wordt ook wel ‘Capital of Latin America’ genoemd vanwege de invloed door de vele van origine Cubaanse inwoners. Deze Latijnse sfeer proeft u voornamelijk in ‘Calle Ochois’ en ‘Little Havana’. Bezoek hier een sigarenwinkel waar de sigaren nog met de hand gerold worden. En geniet van een heerlijk Cubaanse maaltijd in één van de typische eettentjes in de meest sfeervolle wijk Little Havana. In de avonduren komt Miami echt tot leven, dans de salsa op Cubaanse ritmes of drink een cocktail op het terras van een trendy Beachclub.

Naast zon, zee, strand en een swingend nachtleven heeft Miami u nog veel meer te bieden. In en om Miami vindt u namelijk het OIeta River State Park, waar u te voet of per kajak kunt genieten van de beschermde bossen, de mangrove èn dolfijnen. In Everglades National Park maakt u natuurlijk een tour met hovercrafts om op zoek te gaan naar Alligators.

De bijzondere schiereilanden Key West zijn ook zeker een bezoek waard. Alleen de weg er naar toe is op zich al heel bijzonder door de verschillende bruggen die u onderweg tegenkomt. Hier aangekomen stapt u op een catamaran voor een feestje in ‘style’ en vaart u de zonsondergang tegemoet.

Kortom: uw team zal het aan niets ontbreken tijdens deze incentive reis waar alles groots, indrukwekkend en bijzonder is.

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.