Incentive San Francisco

San Francisco en Las Vegas: een incentive om naar uit te kijken

De ultieme incentive reis naar de twee meest bruisende steden langs de westkust van de US of A maken? Dat doet u met Diogenes Reizen. Een combinatie van bezoeken aan San Francisco en Las Vegas zorgt bij uw team gegarandeerd voor een onuitwisbare ervaring en passende erkenning.

Bent u op zoek naar de beste manier om uw team te verrassen? Dan bent u hier op de juiste plek. Incentive reizen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen en de bestemmingen breiden zich in rap tempo uit. Toch blijft deze combinatiereis naar zowel San Francisco als Las Vegas er één in het bijzonder. We weten daarom ook zeker dat uw medewerkers nèt dat extra stapje zullen zetten als ze weten dat deze beloning up for grabs is, zodra zij een bepaald doel of target behalen.

San Francisco

Deze veelzijdige stad aan de Amerikaanse westkust is geliefd vanwege zijn panoramische vergezichten, steile heuvels, kleurrijke huizen én de voortreffelijke keuken! Verder vindt u hier een mooie samensmelting van de rijke popcultuur en oude tradities, welke u ontdekt terwijl u door de stad loopt. Vergeet overigens ook niet parels als de Golden Gate Bridge, een bezoek aan één (of meer) van de maar liefst 4.400 restaurants en alle shop mogelijkheden.

Las Vegas

Als u uitgebreid heeft rondgestruind in San Francisco is het tijd voor wat actie. Entertainment welteverstaan. In Las Vegas worden u en uw team absoluut overdonderd door al het neonlicht spektakel, overdreven luxe faciliteiten in de vorm van hotels en casino’s, gave uitgaansgelegenheden, maar ook de prachtige natuur in de nabijgelegen Grand Canyon. Deze combinatiereis is precies wat uw medewerkers verdienen, toch? Diogenes Reizen neemt u en uw team met veel plezier mee op deze fantastische incentive reis en verzekeren u dat het uw team aan niets ontbreekt. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden voor deze ultieme trip naar San Francisco en Las Vegas, welk programma het beste aansluit bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u gewoon even sparren? We komen graag bij u langs om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.