Incentive Antwerpen

Dichtbij en toch een wereld van verschil!

Antwerpen is een prachtige stad. Het was niet alleen de woonplaats van kunstschilder Rubens, maar ook van de Barok. En dat ziet u overal terug. Zo is het stadhuis de blikvanger van de Grote Markt. En is de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal ook zeker een imposante vertoning te noemen. Houdt u daarnaast van musea? Vergeet dan tijdens uw groepsreis naar Antwerpen het Rubenshuis niet te bezoeken. En neem ook eens een kijkje in het fraaie MAS museum!

Wilt u tijdens uw incentivereis naar Antwerpen de sfeer van stad echt proeven? Ga dan een avondje stappen. Want ook in deze Vlaamse hoofdstad kennen ze de oer-Hollandse gezelligheid. Vergeet daarbij niet te genieten van de befaamde Belgische bieren. Die kunt u natuurlijk ook gewoon bestellen op één van de vele terrasjes op de Keyserlei of tijdens uw diner. Wij kennen uiteraard de mooie adresjes om te zorgen dat het u aan niets ontbreekt!

Houdt u van cultuur? Dan kunnen wij u een bezoek aan de museumwijk en een wandeling over de Kaaien aanraden. Museumwijk het Zuid geldt als het paradepaardje van Antwerpen. Naast musea vindt u er ook kunstgalerijen, modehuizen en trendy restaurants. Daarnaast is een wandeling langs de oevers van de Kaaien een hele belevenis te noemen. Beide excursies mogen daarom niet ontbreken aan het programma van uw groepsreis naar Antwerpen.

Niet te ver reizen, maar toch genieten van het buitenland? Kies dan voor een sfeervolle stedentrip naar Antwerpen. Terrasjes. Mooie panden. Kunstgalerijen. En natuurlijk die heerlijke Belgische chocolade! Benieuwd wat Diogenes Reizen voor uw bedrijf kan betekenen? Bel ons gerust op 088 10 30 700 of vraag direct een offerte aan voor een beloningsreis naar Antwerpen.

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.