Incentive Brussel

Niet voor niets het kloppend hart van Europa!

Uw ontdekkingstocht door Brussel, een wereldstad met een intieme dorpse sfeer, begint op de befaamde Grote Markt met haar prachtige gildehuizen en gezellige terrassen. Vervolgens kiest u uw weg al slenterend door de Beenhouwersstraat, met zijn restaurantjes, over de Zavel, met talloze antiekwinkeltjes en over het volkse Vossenplein. De Hoofdstad van Europa mag dan minder tot de verbeelding spreken dan bijvoorbeeld Parijs of Londen, toch heeft Brussel veel te bieden als bestemming voor uw groepsreis.

Prachtige gebouwen, lommerrijke parken, een enorm winkelaanbod en natuurlijk bars en restaurants in overvloed. De inwendige mens komt niets te kort in Brussel, maar ook cultuurliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken. De kunstminnende bezoeker kan zijn hart ophalen in het Museum voor Moderne Kunst, het Museum van de Stad Brussel, gevestigd in het Broodhuis en het Horta Museum. Bent u meer een stripliefhebber? Dan vindt u de geschiedenis van Kuifje in het Belgisch Centrum van het Beeldverhaal. En natuurlijk moet u het monument van Atomium gezien hebben en daarna heerlijk dineren in de hoogste bol!

Overdag komt u ogen en oren te kort om deze geweldige smeltkroes van sferen en culturen te beleven. Ter afsluiting van een heerlijke dag is het niet meer dan logisch om in een typisch gemoedelijke kroeg in een van de vele pittoreske steegjes te genieten van een goed glas Geuze of Lambiek. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, Brussel bruist!

Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over de gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke incentivereis naar Brussel begint bij Diogenes Reizen

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.