Incentive Gent

Alle ingrediënten voor een mooie incentivereis!

Gent is de hoofdstad van Oost-Vlaanderen. Een boeiende en historische stad met tal van bezienswaardigheden en gezellige grachten. Gent is Belgisch, dat merkt u aan de gemoedelijkheid. Het historische centrum wordt beheerst door een imposante torenrij, die te bewonderen is vanaf de Sint-Michielsbrug. In de diverse musea vindt u niet alleen werken van oude meesters, maar ook bijzondere hedendaagse kunstwerken. Daarnaast leent Gent zich prima voor een dagje shoppen. Het centrum is volledig verkeersvrij waardoor u ongestoord kunt rondslenteren.

Wat u er verder allemaal kunt ondernemen? Wat dacht u van een leuke fietstocht of van een rondvaart waarbij u de Belgische bieren leert kennen? Heeft de groep meer met architectuur? U kunt ook een architectuur tour gaan maken om zo de moderne of juist de historische bouwstijlen te gaan ontdekken.

Kortom uw personeel zal het aan niets ontbreken. Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw incentivereis naar Gent, welk programma het beste aansluit bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u simpelweg even sparren? Onze specialisten komen met veel plezier bij u langs om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.