Incentive Kopenhagen

Ervaar de gezelligste designhoofdstad van Europa

Kopenhagen biedt vele mogelijkheden en is een fantastische bestemming voor uw incentive reis.

Wat er allemaal mogelijk is? Vrijwel alles wat u wenst. U weet hoogstwaarschijnlijk voorafgaand aan de reis al in hoeverre u uw team wilt belonen om uw waardering te laten blijken voor de behaalde resultaten. Dit is een mooi uitgangspunt voor de invulling van een incentive reis. Zo kunt u uw incentive reis beginnen met het proosten bij het icoon van Kopenhagen: de kleine zeemeermin. Maar ook kiezen voor een actieve kennismaking met de stad vanaf het water per kajak, zeiljacht of Powerboat, genieten van haar wereldberoemde Deense design en knappe architectuur, proeven van de typische Deense gerechten bij één van de vele koffietentjes of culinair smullen bij het beroemde tweesterrenrestaurant Noma. Of wat dacht u van skiën of snowboarden op het dak van een energiecentrale? Eén ding is zeker u en uw team zal zich zeker snel thuis voelen in deze stad boordevol “Hygge”.

Wij denken graag met u mee hoe we samen met u dit het beste kunnen invullen. U heeft de mogelijkheid om deze reis geheel naar eigen wens in te delen. Elke prestatie, team of bedrijf is anders en dat verwerken we graag in een onvergetelijke ervaring.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een reis naar Kopenhagen, welk programma het beste aansluit bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u simpelweg even sparren? Onze specialisten komen met veel plezier op bezoek om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.