Incentive Berlijn

Berlijn: vrijheid, cultuur en historie

Berlijn is al jaren favoriet. Deze stad is met haar indrukwekkende historie & cultuur, prachtige centrum, gezellige sfeer, heerlijk eten en tal van originele excursiemogelijkheden het perfecte decor voor uw incentive reis.

Wat er allemaal mogelijk is? Vrijwel alles wat u wenst. Per bus, trein of vliegtuig. U weet hoogstwaarschijnlijk voorafgaand aan de reis al in hoeverre u uw team wilt belonen om uw waardering te laten blijken voor de behaalde resultaten. Dit is een mooi uitgangspunt voor de invulling van een incentive reis.

Zo kunt u kiezen voor een eerste kennismaking met de stad per fiets, Trabant, vanaf het water of zelfs ondergronds. Ga op zoek naar de Mol tijdens een city safari, bewonder de Berlijnse Muur en ga zelf aan de slag tijdens de graffitiworkshop  of geniet van een heerlijk biertje tijdens een rondleiding in één van de ‘Bauhausen’. Bezoek een spectaculaire show of geniet aan lange tafels van traditionele gerechten tijdens een Duitse avond. Of wat dacht u van een betoverend uitzicht vanaf de bekende tv-toren, de grootste heliumluchtballon of tijdens het diner op het dak van de Reichstag of een helikoptervlucht? Eén ding is zeker u en uw team zullen met een bijzondere herinnering huiswaarts keren en deze voor altijd koesteren!

Wij denken graag met u mee hoe we samen met u dit het beste kunnen invullen. U heeft de mogelijkheid om deze reis geheel naar eigen wens in te delen. Elke prestatie, team of bedrijf is anders en dat verwerken we graag in een onvergetelijke ervaring.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een reis naar deze fascinerende stad, welk programma het beste aansluit bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u simpelweg even sparren? Onze specialisten komen met veel plezier op bezoek om met u te gaan brainstormen. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.