Incentive Marseille

Marseille, ontdek deze prachtige stad aan de Côte d’Azur

Op zoek naar een stad die bruist van cultuur en historie, maar ook prachtig aan het water is gelegen? Dan moet u zeker op reis naar Marseille. De twee na grootste stad van Frankrijk en deze stad biedt dan ook oneindig veel mogelijkheden voor uw incentivereis. Een reis naar Marseille is de perfecte manier om uw medewerkers te bedanken voor al hun harde werk.

 Le Vieux Port is wel de trekpleister van het prachtige Marseille. In deze jachthaven kan u door de oude haven struinen met een prachtig uitzicht op het water en de twee forten die hier in 1660 zijn gebouwd om de stad te beschermen tegen indringers. Ga hier samen met uw medewerkers het water op en aanschouw deze prachtige haven zowel vanaf het water als op het land.

Marseille is de bestemming van de forten. Sla deze dan ook zeker niet over. Beleef met uw groep een bijzondere ervaring door per boot af te reizen naar Château d’if. Een bijzonder fort gebouwd in 1530, die ooit diende als verdedigingsfort en gevangenis maar tegenwoordig toegankelijk is voor publiek. Dit bijzondere fort is gelegen op een eiland, dus om het te bereiken moet u zeker wel het water op.

Marseille biedt oneindig veel mogelijkheden om uw waardering te laten blijken voor uw medewerkers. Breng een bezoek aan de beeldschone bezienswaardigheden de Notre-Dame de la Garde of Palais Longchamp. Geniet van een feestavond in een fort of een wijngaard en een lunch op de Frioul eilanden. Wilt u ook wat actievere activiteiten ga dan hiken, kajakken of suppen in de prachtige omgeving van Marseille.

Klinkt een incentive reis naar Marseille als de perfecte beloning voor uw medewerkers? Dan helpen onze specialisten u graag bij het organiseren van de perfecte reis. Op basis van specifieke wensen en het budget stellen wij de ideale reis samen. Wilt u even sparren over de mogelijkheden? Dat kan uiteraard ook! In dat geval komen wij met plezier bij u op bezoek om alle mogelijkheden te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.