Incentivereis Athene

Athene, Eeuwenoud, bruisend jong

Cultuur en geschiedenis gaan hand in hand in bruisend Athene. Een stad, vol met overblijfselen uit de Griekse oudheid. Athene heeft een schat aan historie, talloze bezienswaardigheden én stranden in de buurt. Daarom is Athene een prachtige bestemming voor uw incentive reis!

Het bekendste symbool van Athene is de Acropolis dat bestaat uit verschillende tempelcomplexen. De bekendste staat bovenop de heuvel: het Parthenon. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over de stad. Een bezoek is onmisbaar tijdens uw Incentive naar Athene.  Vlakbij de Acropolis bevindt zich één van de meest sfeervolle gedeeltes van Athene, de wijken Plaka en Monesteraki. Hier vindt u het oude en vooral gezellige Athene, vol met mooie winkeltjes, smalle en snel stijgende autovrije straatjes, de echte Griekse taverna's en talloze kledingzaken en juweliers.

Wilt u een luxe cruise maken? U kunt vanaf Athene een cruise naar omliggende eilanden maken. Wilt u de Griekse keuken gaan ontdekken? Wat dacht u van een ride & bite tour met de fiets? Ontdek de leukste wijken en stop op bijzonderen plaatsen om meer te weten te komen van de Griekse keuken en natuurlijk te proeven! Ook het nachtleven van Athene heeft veel te bieden.

Op zoek naar andere unieke teambuilding activiteiten? U roept en wij organiseren het! Diogenes Reizen helpt u graag verder om de perfecte reis op maat te maken samen met u. Nieuwsgierig geworden? Uiteraard komen we ook op locatie langs om alles te bespreken of om gewoon even te sparren over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.