Incentivereis Mykonos

De parel van de Cycladen

Idyllische witte strandjes aan de turquoise Egeïsche Zee, heuvelachtige straten met  helder witgekalkte huisjes met blauwe daken, luxe jachten naast vissersbootjes en de beroemde traditionele windmolens met rieten daken en wieken. Dat is een van de gezichten van het Griekse eiland Mykonos, ook wel het ‘pareltje van de Cycladen’ genoemd.

Deze prachtige bestemming is de perfecte combinatie van Ibiza & Saint Tropez. Het eiland is beroemd om haar glamour, heerlijke vibe, het zonnige klimaat, de indrukwekkende architectuur, hippe winkels en het bruisende nachtleven!

In het romantische Mykonos-Stad kan men dwalen door de nauwe straatjes en op zoek gaan naar de honderden kerken en kapellen die hier verstopt zijn. Een must see is de kunstenaarswijk Alefkandra, ‘Little Venice’ genoemd. Langs het water liggen hoge gebouwen en schattige huisjes met felgekleurde balkons die boven de zee uitsteken.

Een must do is het maken van een boottocht naar het naastgelegen eiland Delos. Dit heilige eiland is de geboorteplek van de god Apollon en kent een van de mooiste nederzettingen uit de Griekse Oudheid. Aan de baai van Skardana bevinden zich de overblijfselen van een hellenistische woonwijk waar prachtige mozaïekvloeren te bewonderen zijn. Ook de imposante zuilen van het 'house of the lake' zijn zeker een bezoek waard.

Klinkt dit als dé beloning waarnaar u op zoek bent voor uw team? Top! Dan gaan de specialisten van Diogenes Reizen graag voor u aan de slag.

Bent u benieuwd naar de mogelijke invulling van uw unieke reis naar Mykonos, welke activiteiten het beste aansluiten bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u simpelweg even sparren? Onze specialisten komen met genoegen op bezoek om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.