Incentive Noord-Italië

Proef Noord-Italië met een incentive reis

Uw team heeft hard gewerkt, uitmuntende inzet getoond óf belangrijke targets behaald? Dan is het wellicht tijd voor één van onze incentive reizen naar Noord-Italië. Eentje waar uw medewerkers maximaal op kunnen verheugen.

Het noorden van Italië kenmerkt zich door relatief milde winters en aangename zomers, waardoor de steden in dit gebied het hele jaar door goed te bezoeken zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan één van de grootste fashion steden van Europa: Milaan? Daarnaast verlenen de rode stad Bologna, het indrukwekkende Venetië en eigenzinnige Turijn zich ook uitermate voor een veelzijdige incentive.

Waar u heen gaat, is natuurlijk aan uzelf. Diogenes Reizen geeft u namelijk de volledige vrijheid om uw reis helemaal zelf, naar eigen wens in te vullen. Uiteraard voorzien onze specialisten u van leuke tips én zorgen ze dat het u en uw team aan niets ontbreekt. Zo plannen zij de volledige reis, waaronder het vervoer, verblijf en alle bijbehorende activiteiten. Wel zo fijn als u zich daar niet druk om hoeft te maken, toch?

Wat u zoal kunt doen in het noorden van Italië? Allereerst genieten van de Italiaanse keuken. Elke avond ontspannen uiteten in een pittoresk restaurant waar ‘la nonna’ al zwoegend verse pasta’s of pizza’s staat te bereiden bijvoorbeeld. Daarnaast valt er in elke stad voldoende te beleven, ontdekken en zien. De noordelijke steden beschikken over tal van historische bezienswaardigheden, bijna teveel om op te noemen.

Hieronder daarom een paar voorbeelden:

  • Milaan: De dom, welke het hart van de stad vormt én om dezelfde reden het geografische middelpunt is. Als belangrijk oriëntatiepunt starten veel rondleidingen vanuit deze bezienswaardigheid.
  • Venetië: Deze stad staat natuurlijk bekend om de vele kanalen. Canal Grande is daarvan met recht de hoofdslagader, waar je in circa vier kilometer door de gehele stad kronkelt.
  • Bologna: Bologna stond ooit vol met maar liefst honderdtachtig middeleeuwse torens. Hiervan zijn de Garisenda en Asinelli de nog grootste resterende torens, welke een symbool zijn voor deze stad.
  • Turijn: Op de eerste plaats schittert er de spitse toren op het monumentale gebouw ‘Mole Antonelliana’. Ooit gebouwd als synagoge, maar nu de locatie van het Museo Nazionale del Cinema, waar u alles terugvindt over de Italiaanse filmindustrie.

Bent u benieuwd wat de steden in Noord-Italië u en uw team kunnen bieden? Onze specialisten denken graag met u mee, zodat zij een ultieme incentive reis kunnen samenstellen om uw hardwerkende medewerkers maximaal te belonen. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.