Incentive Gozo

Gozo, het adembenemende zusje van Malta

Geniet van Gozo. Een bezoek aan Malta is goed te combineren met een bezoek aan Gozo, maar alleen op Gozo is er al bijzonder veel te zien en te doen. Vanuit Malta vaar je naar Gozo om daar te genieten van de uitgestrekte natuur, de adembenemende cultuur en prachtige stranden met heldere wateren.

De bijzonderste bezienswaardigheid van Gozo was ook wel Azure Window. Azure Window was een 28 meter hoog gat in de kliffen van Dwejra Bay, die onstaan was door een combinatie van wind en zeewater. Na een hevige storm is Azure Window op 8 maart 2017 ingestort. Helaas is de Azure Window verdwenen maar op de plek waar deze stond vind je nog wel de Blue Hole, ook wel een natuurlijk zwembad omgeven door rotsen. Het is 15 meter diep en 10 meter breed en is onderwater met tunnels verbonden aan de zee, waardoor er continu water in en uitstroomt.

Gozo beschikt over nog vele andere bijzondere plekken! Verken de straten van de hoofdstad Victoria/Rabat, bezoek de Ggantija tempels en bewonder de oudste zoutvlaktes ter wereld. Zeker de moeite waar is om je wandelschoenen aan te trekken en een wandeling te maken door de Ghasri-vallei. Het gebied is bekend om de diepe kloven waar het azuurblauwe water doorheen stroomt. Vergeet Gozo niet en geniet van dit bijzondere eiland! Een incentivereis om nooit te vergeten!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor een indrukwekkende reis Malta & Gozo, welk programma het beste aansluit bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u simpelweg even sparren? Onze specialisten komen met veel plezier op locatie om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.