Incentive Marrakech

Veelzijdige incentive reis naar Koningsstad Marrakech

Marrakech is een onwijs populaire bestemming voor allerlei soorten reizen. Op relatief korte afstand kunt u zich volledig onderdompelen in deze kleurrijke, bruisende en vooral sprookjesachtige ‘Koningsstad’. Perfect voor een veelzijdige incentive reis!

Heeft uw team onlangs uitmuntend werk geleverd of belangrijke targets behaald? Dan is dit type reizen een zeer geschikte manier om erkenning te geven voor de getoonde inzet. Doordat toeristen één van de belangrijkste inkomstenbronnen zijn, is de stad er trouwens ook helemaal op ingericht - op een goede manier, welteverstaan. Met andere woorden: u zult merken dat het u en uw team aan niets ontbreekt.

Ondanks dat Marrakech jaarlijks vele (westerse) toeristen trekt, is er nog veel terug te zien van het rijke verleden én het Islamitische geloof. Het is daarom bijvoorbeeld gewenst om respect te tonen voor bepaalde gebruiken, zoals enigszins bedekkende kleding voor vrouwen. Dit is zeker geen verplichting, maar u zult merken dat het erg gewaardeerd wordt tijdens uw bezoek aan diverse locaties.

In de ietwat chaotische stad vindt u allereerst de gezellige medina, welke eveneens bekroond is tot wereldcultuurerfgoed. Sowieso een plek die u niet mag missen gedurende deze incentive reis. Het centrale plein Djemaa el Fina en de rest van de binnenstad verzekeren u bovendien van uren wandelplezier, u zult uw ogen uitkijken.

Marrakech bevindt zich daarnaast vlakbij het indrukwekkende Atlas gebergte, waar u zoal bergkammen, diepe valleien, pittoreske dorpjes en watervallen kunt spotten. Stuk voor stuk onderdelen die een incentive reis naar deze bestemming onvergetelijk maken én tegelijkertijd bijdragen aan een hernieuwde dosis motivatie voor uw medewerkers.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een volledig verzorgde reis naar Marrakech? Onze specialisten denken graag met u mee en komen indien gewenst met plezier bij u op bezoek om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.