Incentivereis Amsterdam

U wilt met uw medewerkers op pad? En bent op zoek naar een incentivereis op maat naar Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw beloningsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke incentivereis naar Amsterdam begint bij Diogenes Reizen!

De goed bewaarde binnenstad van Amsterdam ademt nog steeds de lang vervlogen sfeer en rijkdom van de Gouden Eeuw. Statige grachtenpanden, sierlijke trapgevels en gezellige straatjes wisselen elkaar af in deze smeltkroes van nationaliteiten. Maar dat de tijd hier beslist niet heeft stil gestaan, blijkt wel uit de enorme diversiteit aan winkels, musea, theaters, eethuisjes en allerlei soorten vertier.

Na een drukke dag begint het uitbundige nachtleven. In de trendy uitgaansgelegenheden en de typische bruine kroegen kunt u Amsterdam echt proeven. De Rosse buurt geniet wereldfaam dus een wandelingetje over de wallen mag zeker niet ontbreken. Shoppen als een echte BN-er kunt u in de PC Hooftstraat, naar hartenlust winkelen in de Kalverstraat. Voor fraai antiek gaat u naar de Spiegelstraat of het Rokin. Snuffelen naar curiositeiten kan op het Waterlooplein.

Als culturele en historische hoogtepunten mag tijdens uw bedrijfsuitje het Anne Frankhuis, het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Concertgebouw niet missen. Maar denk ook aan het Scheepvaartmuseum, de Oude Kerk, het Koninklijk Paleis en het Begijnhof. En tijdens deze incentivereis ontspant u natuurlijk op een terrasje aan één van de vele grachten of in het lommerrijke Vondelpark. Voor veel Nederlanders is Amsterdam niet meer dan de hoofdstad van ons land. Voor echte wereldburgers is het echter een stad die u en uw medewerkers beleefd móeten hebben!

Benieuwd naar de bijzondere mogelijkheden en inspiratie voor uw incentive? Neem contact met ons en wij werken graag een passend programmavoorstel voor u uit!

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.