Incentive Maastricht

De zuidelijkste provinciehoofdstad van Nederland heeft echte levensgenieters heel veel te bieden. Maastricht is niet alleen een zeer mooie stad, maar ook een stad waar het goede leven nog echt met volle teugen wordt genoten. Om te beginnen komt u ogen te kort om al die eeuwenoude kerken, historische panden, fraaie gevels en mooie doorkijkjes te bewonderen. De oude vestingstad is er van vergeven. Maar ook de inwendige mens zal een bezoek aan Maastricht lang heugen.

Trefpunt is het Vrijthof met de beroemde Sint Servaas. Hier proeft u de Bourgondische instelling waar de Maastrichtenaren om bekend staan. Het centrum van Maastricht is autovrij en dat nodigt uit tot een mooie wandeltocht om deze stad te ontdekken. Het Stokstaart kwartier kent een grote diversiteit aan winkels: leuke boetiekjes, kleine specialiteitenwinkeltjes, maar ook de grote en bekende ketens, dus ook lekker shoppen mag hier niet ontbreken!

Voor kunst en cultuur tijdens uw groepsreis is een bezoek aan het Bonnefantenmuseum zeer de moeite waard. Bijzonder zijn ook de Kazematten en de grotten van de Sint Pietersberg. Wie van goed en gezellig tafelen houdt, is in Maastricht zeker aan het juiste adres. De stad biedt een keur aan verfijnde restaurants en gezellige eetcafeetjes. De keuken is veelal Frans-Nederlands en u zult zeker genieten van typisch Maastrichtse lekkernijen als de frisse witte Apostelhoevewijn, de Roemedoe (een kaasplankje) en uiteraard de Limburgse vlaai.

Uw team zal in ieder geval aan niets ontbreken. Eet smakelijk!

 

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.