Incentive Noordwijk

Unieke incentive reis naar het veelzijdige Noordwijk

Imposante duinen, een lang zandstrand, kleurrijke bloembollenvelden, een prachtige natuur en een charmante historie. Noordwijk is het perfecte decor voor een veelzijdige incentive reis!

Noordwijk, van oudsher een charmant vissersdorp, is door de jaren heen veranderd in een bruisende kustplaats. Het is gelegen in het hart van het beroemde bloembollengebied. Vandaar haar bijnaam: ‘Bloembadplaats van Europa’.

Het 13 km lange zandstrand en de prachtige natuur bieden veel mogelijkheden voor bijzondere en sportieve activiteiten, die zeer geschikt zijn om te werken aan teambuilding en tegelijkertijd uw medewerkers te belonen voor hun inzet.

Uiteraard kunt u ook heerlijk ontspannend wandelen op het strand, fietsen in het bos of langs de bollenvelden, de vuurtoren en Space Expo bezoeken of de oude sfeer in het dorp en museum proeven. En voor een verfrissend drankje, een heerlijk diner of uw eigen feestavond kunt u terecht bij de vele strandpaviljoens, mooie restaurants en gezellige terrasjes.

Met andere woorden: u zult merken dat het u en uw team aan niets ontbreekt.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een volledig verzorgde reis naar Noordwijk? Onze specialisten denken graag met u mee en komen indien gewenst met plezier bij u op bezoek om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.