Incentive Terschelling

Terschelling: het ultieme eilandgevoel!

Met haar prachtige stranden en ongerepte natuur is Terschelling een unieke stukje Nederland aan het Werelderfgoed Waddenzee.  Zodra u op de boot stapt, krijgt u dat ultieme eilandgevoel van rust en vrijheid. Geniet van het adembenemende uitzicht over de zee, spot zeehondjes en adem de zilte zeelucht in.

Op Terschelling geniet u van uitgestrekte stranden en heel veel uren zon.
Geen files, heerlijk wandelen en fietsen, (kite)surfen, kanoën, blow karten, vliegeren, paardrijden  of lekker luieren en loungen, uit eten, dansen, noem maar op.

U beseft op Terschelling voortdurend dat u op een eiland bent, steeds hoort u de Noordzee en ruikt u de Waddenzee. Terschelling bestaat voor 80 procent uit natuur. De natuur is gevarieerd: bossen, strand, duinvalleien en kwelders, polder en heide. Er is ruim 200 kilometer aan onverharde wandelpaden en ruim 70 kilometer aan fietspaden.

In het unieke natuurreservaat De Boschplaat op Terschelling is er nog echte duisternis. Echt donkere nachten met een prachtige, door sterren en maan verlichte hemel. Of juist pikdonker bij nieuwe maan of een bewolkte hemel. Wist u dat Terschelling officieel tot de meest donkere plekken in de wereld behoort? En daarmee heeft Nederland zijn eerste Dark Sky Park. Een predicaat om zeker trots op te zijn!

Terschelling biedt tal van verrassende mogelijkheden en is daarom dé locatie voor uw incentive en is iets wat uw team niet snel zal vergeten. Wilt u een actieve incentive, of een culinaire of juist een zeer exclusieve? Het kan allemaal, samen met u komen we tot een unieke incentive op maat!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor incentivereis naar Terschelling, welk programma het beste aansluit bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u simpelweg even sparren? Onze specialisten komen met veel plezier op locatie om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.