Incentive Ibiza

Allround incentive reis naar Ibiza

Het Spaanse eiland Ibiza, dat vooral bekend staat als een wereldberoemde party locatie en het centrum van de hippie cultuur, verleent zich ook perfect als bestemming voor een incentive reis. Door de variëteit aan activiteiten en het bruisende karakter staat Ibiza bovendien hoog aan het wensenlijstje van menig reiziger. We durven dan ook met zekerheid te zeggen dat uw team enthousiast staat te trappelen wanneer u deze bestemming als beloning inzet.

Bent u van plan om dit spraakmakende eiland in de Middellandse Zee te bezoeken met uw hardwerkende medewerkers? Dan zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. We regelen namelijk niet alleen de reis en het verblijf, maar vullen ook - in samenspraak met u - de rest van het programma. Op Ibiza zijn de meeste zonuren van mei t/m augustus, waarbij u de hoogste gemiddelde temperaturen overdag vindt in de maand juli. Als eiland waar werkelijk gedurende 24-uur activiteiten zijn, is het wel zo prettig als er een aangename temperatuur is.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke slentertocht door het oude centrum, een culinair hoogstandje in één van de chique restaurants, bezoek aan hippe clubs én maximaal relaxen aan het strand onder het genot van een tropische cocktail? Ontspanning ten top wat ons betreft. En heeft uw team meer behoefte aan een actievere invulling, dan kunt u er ook voor kiezen om het eiland te verkennen per scooter of Quad, een tocht op de catamaran óf een inspannende yoga sessie.

U leest het. Ibiza is absoluut geschikt als allround locatie voor een incentive reis. Klinkt dat als dé beloning waarnaar u op zoek bent voor uw team? Top! Dan gaan de specialisten van Diogenes Reizen graag voor u aan de slag.

Bent u benieuwd naar de mogelijke invulling van uw unieke reis naar Ibiza, welke activiteiten het beste aansluiten bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u simpelweg even sparren? Onze specialisten komen met genoegen op bezoek om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.