Incentive Madrid

Ervaar Spanje ten top in Madrid

Heeft uw team dusdanig inzet getoond of targets behaald dat ze wel toe zijn aan een passende beloning? Kies dan voor een mooie incentive reis naar Madrid. Deze Spaanse hoofdstad telt ruim drie miljoen inwoners, maar heeft het intieme karakter zeker niet verloren. U vindt er bijvoorbeeld verschillende pleinen met lokale markten, prachtige historische gebouwen, kunstzinnige bezienswaardigheden, ontelbaar veel kleine winkeltjes én natuurlijk diverse eetgelegenheden.

In minder dan drie uur vliegen bent u vanaf Amsterdam al in Madrid. Deze zeer gunstige reistijd zorgt er samen met alle activiteiten voor dat incentive reizen naar deze stad erg aantrekkelijk zijn. Diogenes Reizen neemt u en uw team dan ook graag mee hiernaartoe.

Wat u er allemaal kunt ondernemen? Wat dacht u van een volledig verzorgd diner vol Spaanse tapas op de dag dat u aankomt in deze stad? Geniet tijdens de ondergaande zon van een (of meer) glaasjes verse sangría op een dakterras midden in de stad, brouw uw eigen wijn, ga op jacht naar bijzondere vondsten op een lokale vlooienmarkt, struin door één van de vele groene stadsparken of breng een bezoek aan het voetbalstadion van Real Madrid.

De stad verleent zich overigens ook perfect voor fietstochten en is hier de laatste jaren steeds beter op ingericht, zodat fietsers veilig over de drukke straten kunnen. Het is daarnaast ook een fijne manier om de stad op een flexibele manier te leren kennen. Madrid heeft, zoals u leest, echt voor ieder wat wils.

Benieuwd wat de specialisten Diogenes Reizen voor u en uw team kunnen betekenen? Zij staan te trappelen om samen met u een ideale incentive reis naar Madrid uit te stippelen, zodat u uw medewerkers gegarandeerd verrast en voorziet van een fantastische ervaring. Een ervaring die ze 110% verdiend hebben, toch? Uiteraard komen we ook op locatie langs om alles te bespreken of om gewoon even te sparren over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.