Incentive Mallorca

Ontspannen relaxreis in Mallorca

Het Spaanse eiland Mallorca biedt zon, zee, strand en vooral veel gezelligheid. Het is daarom ook de perfecte bestemming voor een korte relax vakantie met uw team, mits ze dat verdiend hebben natuurlijk! En net als het nabijgelegen Ibiza, is Mallorca uitermate geschikt voor incentive reizen.

Wat u allemaal kunt doen op dit grootste eiland van de Balearen? Allereerst een bezoek aan de oude stad, waar u zoal kennismaakt met de kenmerkende Spaanse eilandcultuur. Of wat dacht u van een tien kilometer lange route over smalle haarspeldbochten, welke u langs allerlei prachtige en verstopte locaties brengt. Absoluut een topactiviteit, want de uitzichten over de kustlijn zijn adembenemend mooi.

In Playa de Palma vindt u een zandstrand dat zich uitstrekt over bijna zes kilometer. Hier vindt u over vrijwel de gehele lengte een boulevard met allerlei winkeltjes, terrassen en uiteenlopende restaurants. Dit is een heerlijke plek om even neer te strijken met uw team en te genieten van alle culinaire hoogstandjes, de voorbijlopende mensen én natuurlijk het uitzicht over de azuurblauwe Balearische Zee.

Iets sportiever ingesteld? Dan kunt u ook per fiets het eiland verkennen. U kunt hier zowel kiezen uit vlakke routes als de meer uitdagende routes door het bergachtige gebied van Malllorca. Mocht u voor de laatste optie gaan, breng dan zeker een bezoek aan Cap Formentor. Hier kunt u het eiland bekijken vanaf een hoogte van maar liefst vijfhonderd meter.

Bovenstaande mogelijkheden zijn slechts een greep uit alle activiteiten en bezienswaardigheden van dit veelzijdige eiland. Wilt u meer weten over deze locatie voor een incentive reis? Dan komen onze specialisten met veel plezier bij u op bezoek om alles te bespreken óf om gewoon even te sparren. Alle reizen worden volledig afgestemd op uw specifieke wensen en - niet geheel onbelangrijk - het budget. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.