Incentive Valencia

Klaar voor een boost in Valencia?

Heeft uw team de afgelopen periode een uitmuntende prestatie geleverd, zijn er diverse targets behaald of heerst er simpelweg een behoefte aan groepsbinding? De incentive reizen van Diogenes Reizen zijn het antwoord. En Valencia is hét bewijs van een mooie bestemming voor een bedrijfsuitje op relatief korte reisafstand, want met twee uurtjes bent u er!

Het Spaanse Valencia heeft een hoog ‘mañana’ gehalte, waardoor het een perfecte locatie is om even te ontsnappen aan de Nederlandse werkdruk. Deze ontspannen sfeer is overal aanwezig, van moderne bezienswaardigheden tot historische bouwwerken en van culturele centra tot de gezellige stadsparken. Doordat de stad tegelijkertijd één van de drukste havens van Europa is, valt er altijd iets te beleven. Wat dat voor een incentive reis of bedrijfsuitje inhoudt? Eigenlijk precies wat u zelf wilt! Anders gezegd: precies wat uw hardwerkende medewerkers verdienen.

Diogenes Reizen neemt u en uw team mee naar de beste activiteiten om de behaalde prestaties maximaal te vieren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreide, culinaire fietstour onder leiding van een privégids door Valencia, waarbij u tussentijds tussenstops maakt bij verschillende authentieke eettentjes? En is uw team wat sportiever aangelegd, dan is een vaartocht op een catamaran, beachvolleybaltoernooi of wandeltour wellicht een mooie activiteit. Uiteraard wordt alles door ons geregeld, zodat het u en uw team aan niets ontbreekt.

Klinkt een incentive reis naar Valencia als hét middel om uw team te belonen? Mooi! Dan maakt Diogenes Reizen dit graag voor u in orde, zodat uw medewerkers erkenning krijgen voor alle werkzaamheden, een onvergetelijke ervaring hebben én vervolgens met een frisse portie weer aan de slag kunnen!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor een incentive naar Valencia, welke activiteiten het beste aansluiten bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u gewoonweg even sparren? Onze specialisten komen met veel plezier op bezoek om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.