Incentive Dubai

Beleef de definitie van luxe in Dubai  

De ultieme luxepoes onder de incentive reizen is toch wel reisbestemming Dubai. Deze indrukwekkende metropool aan de Perzische Golf bevat alle elementen voor een onvergetelijke ervaring. Het aangename klimaat, de parelwitte zandstranden, chique hotels en tal van activiteiten maken Dubai dé incentive locatie bij uitstek. Klinkt dat als een mooie beloning voor uw team? Dat dachten wij ook.

Diogenes Reizen neemt u mee naar de beste bestemmingen voor een prachtige incentive reis. Zo ook naar Dubai. Met een acceptabele reistijd van circa zes à zeven uur reist u met uw team in alle comfort naar deze parel van de Verenigde Arabische Emiraten.

Wat er allemaal te beleven valt? Vrijwel alles wat u wenst. U weet hoogstwaarschijnlijk voorafgaand aan de reis al in hoeverre u uw waardering wilt laten blijken voor de behaalde resultaten van uw team. Dit is een mooi uitgangspunt voor de invulling van een incentive reis. Zo kunt u cocktails gaan drinken op het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, kiezen voor een actieve Special Ski Experience, waarbij u in één dag gaat waterskiën, sneeuw skiën en zand-skiën óf wat dacht u van een bijzondere Dinner Show Cruise? U vraagt, wij draaien.

Dat bedoelen we letterlijk, want we bieden u de mogelijkheid om deze reis geheel naar eigen wens in te delen. Elke prestatie, team of bedrijf is anders en dat verwerken we graag in een individuele ervaring. Bent u inmiddels overtuigd dat uw hardwerkende team binnenkort ook erkenning verdient? Dan gaan we uiteraard enthousiast aan de slag!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een gedenkwaardige reis naar Dubai, welk programma het beste aansluit bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u simpelweg even brainstormen? Onze specialisten komen met veel plezier op bezoek om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.

Video Dubai