Kerstmarkten Nederland, Duitsland en België

Bezoek samen met uw groep een kerstmarkt! Geniet van de knusse en gezellige kraampjes, de sfeervolle kerstverlichting en de versnaperingen tijdens een kerstreis naar een kerstmarkt. U kunt bij ons kiezen uit diverse kerstreizen naar Nederland, Duitsland of België. Wat dacht u van een bezoekje aan de kerstmarkt in Valkenburg & Maastricht? Of bezoekt u liever een kerstmarkt in Duitsland? Wij maken het mogelijk voor u!

Met een (grote) groep naar een kerstmarkt

Winkelen, glühwein en een hoop gezelligheid: een kerstmarkt mag niet ontbreken in december. Bezoek een kerstmarkt samen met uw collega's, studenten, vrienden of familie. Zolang uw groep groter is dan 20 personen, gaan wij graag voor u aan de slag. Combineer uw bezoek met verblijf en vervoer en eventueel een excursie. Vertel ons in welke kerstreizen u interesse heeft en wij zorgen voor een vrijblijvend reisvoorstel op maat. 

Reisvoorstel kerstmarkt

Bij Diogenes Reizen weten wij dat het organiseren van een groepsreis tijd nodig heeft. Daarom zetten wij alvast een aantal kerstreizen op een rijtje, zodat u nu een reisvoorstel kunt aanvragen voor uw groepsreis in december. Bent u er mooi op tijd bij!

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.

Een kerstreis naar...

Maastricht

Maastricht

📆 1 december 2018 t/m 31 december 2018
Van 1 december 2018 t/m 1 januari 2019 staat Maastricht weer in het teken van Magisch Maastricht. Het Vrijthof wordt jaarlijks omgetoverd tot het kerstwalhalla van Limburg. Het evenement telt jaarlijks zo'n 700.000 bezoekers, heeft ruim 900 vierkante meter schaatsplezier, 100 kerstchalets en 10 winterattracties. Natuurlijk zijn er duizenden lichtjes te vinden in de boven en hoort u kerstklanken op elke hoek van het Vrijthof. Het Vrijthof wordt erkend als één van de meest authentieke, gezelligste en mooiste kerstevenementen van Nederland en de Euregio.

Valkenburg

Valkenburg

📆 16 november 2018 t/m 6 januari 2019
Vanaf 16 november wordt Valkenburg weer omgetoverd tot dé kersthoofdstad van Nederland. Tot en met 6 januari 2019 kunnen de kerstliefhebbers weer terecht om te genieten van vele kerstactiviteiten. Ga er gezellig tussenuit en beleef een unieke kerstreis waarbij u kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Ga naar MergelRijk, één van de mooiste kerstgrotten, met unieke mergelbeelden en een miniatuurwereld. Of ga naar de kerstmarkt Gemeentegrot/Fluweelengrot, de Christmas Parada, het Winters Sprookjesbos of het Museum Romeinse Katakomben waar lichtkunstenaars reageren op een historisch thema.

Düsseldorf

Düsseldorf

📆 22 november 2018 t/m 30 december 2018
Verken de verschillende (kerst)pleinen van Düsseldorf! Wandel door de feestelijk verlichtte binnenstad en ruik de geur van kaneel en 'gingerbread'. Neem een kijkje bij de diverse kraampjes in Düsseldorf en sluit de dag af met kruidige wijn of een kop warme chocola. Natuurlijk mét kerstkoekjes!

Dresden

Dresden

📆 28 november 2018 t/m 24 december 2018
Bezoek tijdens de kerstperiode het sfeervolle Dresden. De Striezelmarkt is de oudste Duitse kerstmarkt en bestaat al jaren. Sinds 1434 vindt deze kerstmarkt plaats op het Altmarktplein. De stad is rijk aan prachtige historische gebouwen en voor cultuurliefhebbers zijn er tal van musea. Winkelen doet u op de kerstmarkt zelf of in de winkelstraat.  Proef ook het zogenaamde 'Striezel kerstbrood'; dit is de specialiteit van Dresden!

Münster

Münster

📆 26 november 2018 t/m 23 december 2018
Met meer dan 300 gezellige kraampjes heeft Münster voor ieder wat wils. Struin over de kerstmarkt of trek de loopschoenen aan en ontdek Münster door middel van een stadswandeling. Onder leiding van een deskundige gids maakt u een reis door de geschiedenis van deze boeiende stad. Met o.a. het historisch stadhuis, de belangrijkste markt met de prachtige patriciërshuizen en de machtige St. Paulus Dom. En dat tijdens de meest sfeervolle periode van het jaar!

Keulen

Keulen

📆 26 november 2018 t/m 23 december 2018
De kerstmarkt van Keulen is een bijzondere kerstmarkt! Elk jaar is het weer een groots evenement, waar veel toeristen op af komen. U vindt er kraampjes met heerlijke hapjes en leuke cadeautjes. Ideaal om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom. Daarnaast kunt u alvast inspiratie opdoen voor het kerstdiner onder het genot van een heerlijk hapje en een glaasje Glühwein. Behalve de vele straten en pleinen die vol staan met kraampjes, is er toch nog iets anders wat de kerstmarkt zo speciaal maakt. Het plein met al zijn kerstverlichting, en op de achtergrond de grote imposante Dom. Dit moet u echt een keer zien en beleven, een goede reden dus om binnenkort een bezoekje te brengen aan deze kerstmarkt!

Antwerpen

Antwerpen

📆 8 december 2018 t/m 9 januari 2019
De kerstmarkt van Antwerpen heeft het allemaal! Als een van de grootste kerstmarkten van België kunt u hier gegarandeerd de kerstsfeer proeven. De kerstmarkt vindt u op diverse pleinen en straten in het centrum van Antwerpen. Ontelbaar veel kraampjes, een schaatsbaan en de jaarlijkse traditionele kersboomverbranding: in Antwerpen verveelt u zich niet!

Brugge

Brugge

📆 23 november 2018 t/m 1 januari 2019
Bezoek de gezellige stad Brugge tijdens de kerstperiode. Koetsiers met paarden, een grote ijsbaan en allerlei gezellige kraampjes: de kerstmarkt in Brugge is zeker een bezoekje waard. Op het Simon Stevinplein vind u kerstkraampjes met diverse soorten kerstartikelen. 

Brussel

Brussel

📆 30 november 2018 t/m 6 januari 2019
De kerstmarkt in Brussel is een ervaring an sich. Als u Brussel nog niet kent, is het zeker een aanrader om daar zo snel mogelijk verandering in te brengen. Breng een bezoekje aan de prachtige oude stad, met brede lanen, oude bomen en een historisch centrum. De Brusselse kerstmarkt is de grootste van het land, en met meer dan 240 kraampjes en sfeervolle rode en groene tinten, decoraties en kerstbomen straalt het erg veel sfeer uit. U vindt er onder andere kraampjes met heerlijke hapjes, Glühwein, ideeën voor een kerstdiner, decoraties voor de kerstboom en nog veel meer. Midden op de kerstmarkt staat een imposante verlichte kerstboom, en de gebouwen en straten zijn schitterend verlicht. 

Gent

Gent

📆 7 december 2018 t/m 6 januari 2019
Met ongeveer 130 kraampjes is de kerstmarkt van Gent uitgegroeid tot een heus evenement: de Gentse Winterfeesten! Struin langs de diverse pleinen en oude straten, geniet van de diverse bouwstijlen en van de unieke middeleeuwse haven. U komt vast met een leuke souvenir thuis!

Leuven

Leuven

📆 12 december 2018 t/m 23 december 2018
De Leuvense Kerstmarkt is een van de oudste en gezelligste kerstmarkten van België. De markt brengt een combinatie van lekker proeven, veel beleven en fijn shoppen. Struin langs de ruim 140 verlichte kraampjes op het Hoover- en Ladeuzeplein en beleef een bourgondisch winterweekend. Swing mee op de gezellige kerstmuziek, snuif de geur van glühwein op en proef alle lekkernijen die de kerstmarkt van Leuven te bieden heeft. 

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een kerstreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Per trein

Per trein

Treinreizen worden voor personeelsreizen en jubileumreizen steeds populairder en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten.

Impressie kerstmarkten Europa

Reisbegeleiding kerstmarkt

Uiteraard ontvangt u van ons uitgebreide reisbescheiden voordat u aan uw reis begint, waardoor u zelf zorgeloos op pad kunt gaan. Wilt u toch graag een aanspreekpunt tijdens uw gehele reis, een persoon die uw reis begeleidt? Dat kan! Kies voor de optie om reisbegeleiding mee te nemen op reis.

Wij adviseren: 
✔️ 1 reisbegeleider voor groepen tot 80 personen
✔️ 2 reisbegeleiders voor groepen van 80 tot 160 personen
✔️ 3 reisbegeleiders voor groepen van 160 tot 240 personen
✔️ 4 reisbegeleiders voor groepen groter dan 240 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag naar de voorwaarden tijdens uw aanvraag of neem contact op via: 088-1030700.