Schoolreis Brugge

Brugge: Schilderachtig, Bourgondisch en verrassend
Brugge wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. En niet voor niets. Het stadsbeeld wordt namelijk gedomineerd door talloze grachten, door de Bruggelingen ‘reitjes’ genoemd. Een boottocht over de reien kan dan ook niet ontbreken tijdens uw schoolreis naar Brugge.

De sfeer van Brugge
Brugge is een compacte stad die u het beste te voet ontdekt. Vergeet niet regelmatig naar boven te kijken om de mooie gevels te bewonderen. Een deskundige gids kan u en uw leerlingen meenemen door de stad en meer over de historie vertellen. U bezoekt hierbij natuurlijk ook de prachtige kathedralen. Breng ook een bezoek aan het Historium. Met een unieke VR ervaring, wordt u met de technologie van nu meegenomen naar het Brugge van toen!

Brugse lekkernijen
Waar u ook gaat, keer op keer zult u verleid worden door die echte Brugse lekkernijen zoals chocolade, jenever, wafels en Vlaamse friet. Dat het goed eten is in Brugge blijkt ook wel uit de vele restaurants met één of meerdere sterren. Eet smakelijk!

Wilt u met uw leerlingen op pad dichtbij huis? Dan is Brugge de ideale plek voor uw schoolreis. Veel schoolgroepen combineren Brugge met een bezoek aan Gent. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoolreis of werkweek, neem contact met ons op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar info@diogenesreizen.nl.

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.