Schoolreis Brugge

 

Brugge: Schilderachtig, Bourgondisch en verrassend
Brugge wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. En niet voor niets. Het stadsbeeld wordt namelijk gedomineerd door talloze grachten, door de Bruggelingen ‘reitjes’ genoemd. Een boottocht over de reien kan dan ook niet ontbreken tijdens uw schoolreis naar Brugge.

De sfeer van Brugge
Brugge is een compacte stad die u het beste te voet ontdekt. Vergeet niet regelmatig naar boven te kijken om de mooie gevels te bewonderen. Een deskundige gids kan u en uw leerlingen meenemen door de stad en meer over de historie vertellen. U bezoekt hierbij natuurlijk ook de prachtige kathedralen. Breng ook een bezoek aan het Historium. Met een unieke VR ervaring, wordt u met de technologie van nu meegenomen naar het Brugge van toen!

Wilt u met uw leerlingen op pad dichtbij huis? Dan is Brugge de ideale plek voor uw schoolreis. Veel schoolgroepen combineren Brugge met een bezoek aan Gent. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoolreis of werkweek, neem contact met ons op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Hostels Brugge

St. Christopher's At The Bauhaus

Het hostel is gelegen in het centrum van Brugge en op 3 minuten loopafstand is de Grote Markt en het Belfort te vinden. De accommodatie is voorzien van een 24-uursreceptie en een bar, waar je ook heerlijk kunt eten. Het verblijf is op meerbedkamers voorzien van stapelbedden en een gedeelde badkamer. Tegen een toeslag zijn er ook kleinere kamers beschikbaar met eigen badkamers. In de ochtend is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk ontbijt.    

Hostel Europa

Het Europa Hostel geeft het beste van 2 werelden: op loop- of fietsafstand van het prachtige Brugge, maar net buiten het centrum op ongeveer 1 km, zodat jullie rustig bij kunnen komen van een drukke dag in het centrum. Geniet in de barlounge van een potje poolen en plof neer op het zonnige terras. De meerpersoonskamers hebben een eigen badkamer.