Schoolreis Cambridge

Universiteitsstad

Cambridge is een indrukwekkende universiteitsstad. Deze stad ligt ongeveer 80 kilometer ten noordoosten van Londen. Het is vooral beroemd vanwege de universiteit, het University of Cambridge, een van de beroemdste ter wereld. Onder andere prins Charles, Isaac Newton en Darwin zaten hier ooit in de schoolbanken. Maakt uw school gebruik van het Cambrigde English-programma? Dan is het natuurlijk extra de moeite waard om deze stad te bezoeken! Een bezoek aan de universiteit staat dan ook centraal bij een bezoek aan deze stad.

Collegetour

Wat ook niet mag ontbreken tijdens  de schoolreis, is een collegetour. De meest bezochte zijn King’s College, St. John’s College en Trinity College. Sommige zijn gratis te bezoeken en voor sommige dient een kleine entree betaalt te worden. Ook leuk om dit te combineren met colleges in Oxford als dagexcursie!

Eten, drinken en uitgaan

Cambridge is een studentenstad, dus eten, drinken en uitgaan kan hier bij uitstek! Of u nu een lekker terrasje wilt pakken, wilt eten of drinken in een van de vele pubs of wilt uitgaan tot in de late uurtjes: Cambridge heeft het allemaal!

Op schoolreis naar Cambridge?

Wilt u met uw studenten op schoolreis naar Cambridge? Diogenes Reizen is uw betrouwbare partner. Al meer dan 20 jaar organiseren wij schoolreizen voor jong en oud. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via: 088 - 10 30 700. Diogenes Reizen: voor een onvergetelijke schoolreis naar Cambridge!

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.