Schoolreis Dubrovnik

De Parel van de Adriatische Zee

Deze schitterende oude stad, met smalle winkelstraatjes, gezellige pleintjes, goede restaurants en de stranden met felblauwe zee heeft DE ingrediënten voor een ultieme schoolreis met uw leerlingen. De stad Dubrovnik is de grootste stad van het zuidelijk deel van Kroatië, en het historisch centrum van de stad staat niet voor niks op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Zodra u de stadspoorten binnenloopt zie u dat het een van de best bewaarde historische steden van de wereld is.

Wandel over de stadsmuur en forten, breng een bezoekje aan de oude stad Grad, of geniet van een middagje op het strand in Lapad. Bezoek daarnaast eens Stradun, de Onofrio fontein of de St. Blaise kerk. Allemaal bezienswaardigheden die u eigenlijk niet mag missen als u in Dubrovnik bent.

Fan van 'Game of Thrones'? Dan is de stad Dubrovnik misschien nog wel veel leuker. De oude stad van Dubrovnik is het toneel waar de serie is opgenomen. U kunt dan ook een Game Of Thrones tour maken. Wat ook mooi is om te zien met de leerlingen is het Trsteno-arboretum, deze historische tuinen met hun exotische achtergrond werden gebruik als de paleistuinen van King's Landing.

 

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.