Schoolreis Gdansk

We hebben allemaal wel van Krakau en Warschau gehoord. Maar bent u al bekend met Gdańsk? Deze stad, gelegen aan de Oostzee, is de hoofdstad van Pommeren. Vroeger stond deze stad bekend onder de Duitse naam Danzig en behoorde de stad tot een van de rijkste en belangrijkste Hanzesteden. Doordat het op een veelgebruikte handelsroute lag, was de stad vroeger al érg populair...

Gdańsk is rijk aan historische bezienswaardigheden, musea, kerken en galeries. Geschiedenis, cultuur en kunst gaan hand in hand in deze prachtige stad. Neem een kijkje bij de Lange Markt van Gdasnk, waar vroeger veel handel werd gedreven. Wandel samen door de oude stad van Gdansk en geniet van de prachtige architectuur. Kleurrijke panden en fotogenieke pleinen zijn overal terug te vinden!

Bezienswaardigheden Gdansk

Bezoek de vele musea die Gdansk te bieden heeft, zoals het Amber Museum, het National Museum of het Polish Post Office Museum. Meer geïnteresseerd in monumenten of mooie kathedralen? Neem dan een kijkje bij de Kathedraal van Oliwa of de Mariakerk. De Lange Straat en Gouden poort mogen ook niet ontbreken tijdens een groepsreis aan Gdansk.

Naast alle bezienswaardigheden in Gdańsk is er ook de mogelijkheid om met uw groep te genieten van de zee. Het zandstrand tussen Sopot en Gdansk Nowy Port is hiervoor de perfecte plek. Er zijn veel wandel- en fietspaden terug te vinden in dit gebied, zodat jullie er heerlijk rond kunnen struinen!

Impressies

Excursies in Gdańsk!

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma in Gdańsk. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod.

Er zijn geen items gekoppeld.

Accommodaties in Gdańsk!

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, wij vinden altijd een passende accommodatie. Onderstaand is een greep uit ons aanbod!

Er zijn geen items gekoppeld.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat.

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elke schoolreis en werkweek vinden wij de voordeligste vlucht.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw schoolreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Per trein

Per trein

Treinreizen worden steeds populairder voor schoolreizen en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten.