Groepsreis Madeira

Madeira, ontdek het bloemeneiland

Madeira is een bijzondere bestemming voor een groepsreis met uw vereniging of vrienden of een bedrijfsreis met uw collega’s. Het eiland behoort tot Portugal en is gelegen in de Atlantische Oceaan op ongeveer 1000 kilometer van het vasteland van Portugal. Als u zich afvraagt ‘waarom het bloemeneiland?’ Het eiland bestaat voornamelijk uit prachtige groene valleien, wijngaarden, adembenemende hoge kliffen en ruige bergkammen.

Het levendige Funchal

Funchal, de hoofdstad en tevens de grootste stad van Madeira. Funchal is gelegen tussen de heuvels en de Atlantische Oceaan. Breng in Funchal zeker een bezoek aan het oudste gedeelte van de stad, de Zona Velha. Ontdek de prachtige kathedraal Sé do Funchal en wandel tussen de schattige vissershuisjes. Een must do in Funchal is een tochtje met de kabelbaan naar de wijk Monte, waar u een bezoek kunt brengen aan het adembenemende Monte-paleis en waar u een wandeling kunt maken door de botanische tuin. Sla ook zeker het paleis van São Lourenço niet over, struin over de boulevard Avenida do Mar en geniet van de heerlijke lokale producten op de Mercado dos Lavradores.

Ervaar de natuur

Uiteraard heef Madeira veel meer te bieden dan alleen Funchal. Geniet van de oneindigheid aan natuur. Geniet van de natuur vanaf het water of op het land. Tijdens een boottocht kunt u onder andere dolfijnen en walvissen spotten of ga snorkelen en ga op zoek naar de prachtige schildpadden. Maar ook op het land zijn er tal van mogelijkheden. Beklim bijvoorbeelde de hoogste berg van het eiland, de Pico Ruivo. De wandeltocht is 7 kilometer en wanneer u op het hoogste punt bent heeft u een prachtig uitzicht over het gehele eiland.

Een unieke ervaring is het zwemmen in vulkanische baden. Tussen de prachtige lavarotsen in het stadje Porto Moniz zijn de natuurlijke baden te vinden. Het worden ook wel piscinas naturais genoemd. Deze baden zijn gevuld met zeewater. Om af te sluiten is een echte must ook wel een bezoek aan de torenhoge kliffen van Ponta São Lourenço. Deze prachtige kliffen en het oneindige uitzicht maken deze reis helemaal compleet!

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.