Incentive Fins Lapland

Op avontuur in Fins Lapland

Fins Lapland zit wellicht niet top of mind wanneer u nadenkt over een geschikte bestemming voor een incentive reis. Dat begrijpen we. Toch gaan we u anders laten denken, want deze locatie heeft alle elementen voor een heus winteravontuur!

Met Diogenes Reizen leert u het Finse Lapland pas echt kennen. Uiteraard doen we dat wel op een manier die voor iedereen leuk is, het blijft natuurlijk een incentive! Uw hardwerkende medewerkers belonen middels een onvergetelijke reis is tegenwoordig dé manier om erkenning te geven voor behaalde (team)prestaties.

Als u arriveert op deze reisbestemming wordt u hoogstwaarschijnlijk allereerst overdonderd door het imponerende en hagelwitte landschap. Lapland is overigens geen echt land, maar puur de benaming voor dit sneeuwrijke gebied. Het strekt zich uit over meerdere landen, zoals Noorwegen en Zweden, waarvan zich het grootste deel in Finland bevindt.

Deze immense hoeveelheid sneeuw wil natuurlijk niet zeggen dat u gebonden bent aan uw accommodatie. Integendeel zelfs! Spring bijvoorbeeld achterop een huskyslee en bestuur deze helemaal zelf. Laat u onder leiding van een lokale gids verwonderen door het noorderlicht, maak een sneeuwscooter safari, ga sneeuwschoenwandelen, ijsvissen of Arctic River floating. Voor de avontuurlijke collega’s voldoende mogelijkheden om zich even uit te leven, zoals u leest. Ook wat ontspanning betreft valt er genoeg te beleven op deze bestemming. Zo kunt u er gedurende een gezellig diner kennismaken met de Finse, lokale keuken, welke bestaat uit invloeden van de Franse, Zweedse en vooral Russische keuken. Of wat dacht u van een bezoek aan een authentieke Finse, houten sauna?

Diogenes Reizen neemt u en uw team graag mee naar het bijzondere Finse Lapland om de behaalde prestaties te vieren. In samenspraak met u regelen wij de ideale incentive reis voor alle ‘uitverkoren’ medewerkers, zodat het hen aan niets ontbreekt.

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor een indrukwekkende reis naar Fins Lapland, welk programma het beste aansluit bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u simpelweg even sparren? Onze specialisten komen met veel plezier op locatie om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.