Incentivereis Thessaloniki

Thessaloniki, ontdek de geschiedenis van het noorden van Griekenland

Ga met uw medewerkers tijdens een incentive reis naar de unieke bestemming, Thessaloniki. De ultieme manier om uw medewerkers te bedanken. Thessaloniki is de op één na grootste stad van Griekenland en de hoofdstad van de provincie Macedonië. De strijd met Griekenland heeft er inderdaad voor gezorgd dat het land ‘Macedonië, tegenwoordig ‘Noord-Macedonië’ heet. Thessaloniki is ook goed te combineren met Chalkidiki. Dit schiereiland heeft prachtige witte stranden waar u heerlijk kunt vertoeven en vanaf een boot kunt genieten van de omgeving. Een dagexcursie naar de unieke kloosters van Meteora, gelegen op een klif, zijn ook mogelijk.

Een stad vol met historie

Gedurende de hectische geschiedenis van de stad heeft Thessaloniki onder andere deel uitgemaakt van het Macedonische Rijk, het Romeinse Rijk, het Byzantijnse Rijk en het Ottomaanse Rijk. Tijdens een reis naar Thessaloniki is een bezoek aan de oude wijk Ano Poli dan ook echt een must. De wijk is gelegen op een heuvel en omringd door de Byzantijnse muren waar onder andere een bezoek kan worden gebracht aan Ottomaanse badhuizen, orthodoxe kerkjes en de restanten van het paleis van keizer Galerius.

Tijdens een wandeling langs de boulevard komt u onder andere langs één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Thessaloniki, De Witte Toren. De Witte Toren heeft onder andere gediend als verdedigingstoren en als gevangenis. Sla ook zeker het Aristotelesplein, de Galerius bogen en Rotonda niet over. Vergeet ook vooral niet te genieten van het heerlijke eten en drinken dat Griekenland te bieden heeft! Wat bijvoorbeeld leuk is om te doen is een culinaire tour!

Dus zoekt u de Griekse cultuur, een stukje geschiedenis én ontspanning? Beloon uw medewerkers dan met Thessaloniki als incentive reis! Diogenes Reizen helpt u graag verder om de perfecte reis op maat te maken samen met u. Nieuwsgierig geworden? Uiteraard komen we ook op locatie langs om alles te bespreken of om gewoon even te sparren over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.