Incentivereis Oman

 

Oman is een unieke bestemming!

Bent u op zoek naar bestemming die niet alledaags is om uw personeel mee te belonen? Maak kennis met de Arabische cultuur van Oman! Het sultanaat Oman kent een historie van meer dan 12.000 jaar oud. Er zijn vele prachtige forten, wachttorens, kastelen en vele overblijfselen welke u zullen verbazen. Zoals bijvoorbeeld het 17e eeuws Fort van Nizwa, waar een panoramisch uitzicht is over de bergen en de stad. Gesproken over Nizwa, wat een Arabisch sprookje is dit stadje! Sla zeker ook de bekende geitenmarkt niet over!

Highlight van Muscat is absoluut de Sultan Quaboes-Moskee, ook wel de Grand Moskee genoemd. Deze werd in 2001 in opdracht van Sultan Quaboes gebouwd. Het is de grootste Moskee van Oman en dient als nationale Moskee van het land. Het interieur is enorm indrukwekkend. Het is gemaakt van wit marmer wat al indrukkend op zichzelf is. Ga je naar binnen valt direct het grote tapijt op. Deze is handgeweven en heeft een werk gehad van maar liefst 4 jaar. Bezoek deze prachtige Moskee op de manier zoals de locals dit doen, bedekt met kleding en kijk uw ogen uit!

Maar er is meer, wat dacht u van parelwitte stranden, uitgerekt over 1700 kilometer met in het noorden het schiereiland Musandam. Er zijn hier ruige bergtoppen van het Hajjar-gebergte te bewonderen. Maar ook uniek oases. Oman kent een ruig berglandschap en tussen dit landschap door zijn er zeer veel oases welke uit het niets lijken te komen. Deze riviertjes worden ook wel Wadi's genoemd. Ga eropuit met de groep en ontdek ze! De bekendste is Wadi Bani Khalid. Het water is kraakhelder, groen/blauw en er staan palmbomen omheen. Veel meer vakantiegevoel krijgt u niet!

Oman bestaat uit maar liefst 70% uit woestijn. Een unieke belevenis is dan ook om een nachtje hierin te verblijven! Om je heen niets anders dan zand, hoe bijzonder is dit? Dit gezegd hebbende heeft Oman ook een heuse Grand Canyon. Dit samen met de groene Wadi's, watervallen en de prachtige stranden, maakt dat de natuur van Oman zeer gevarieerd is.

Oman is gastvrij, zeer vriendelijk en uniek en daarmee zeer geschikt voor een groepsreis! Ontdek het met Diogenes Reizen! Wij maken dit graag voor u in orde, zodat uw medewerkers erkenning krijgt voor alle werkzaamheden, een onvergetelijke ervaring hebben én vervolgens met een frisse portie weer aan de slag kunnen!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor een incentive naar Oman, welke activiteiten het beste aansluiten bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u gewoonweg even sparren? Onze specialisten komen met veel plezier op bezoek om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.