Kerstmarkten Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije

Bezoek samen met uw groep een kerstmarkt! Geniet van de knusse en gezellige kraampjes, de sfeervolle kerstverlichting en de versnaperingen tijdens een kerstreis naar een kerstmarkt. U kunt bij ons kiezen uit diverse kerstreizen naar Tsjechië, Oostenrijk of Hongarije. Wat dacht u van een bezoekje aan de kerstmarkt in Praag? Of bezoekt u liever een kerstmarkt in Boedapest? Wij maken het mogelijk voor u!

Met een (grote) groep naar een kerstmarkt

Een jaarlijks bezoek aan een kerstmarkt in het buitenland mag eigenlijk niet ontbreken. Bezoek een kerstmarkt samen met uw collega's, studenten, vrienden of familie. Zolang uw groep groter is dan 20 personen, gaan wij graag voor u aan de slag. Combineer uw bezoek met verblijf en vervoer en eventueel een excursie. Vertel ons in welke kerstreizen u interesse heeft en wij zorgen voor een vrijblijvend reisvoorstel op maat. 

Reisvoorstel kerstmarkt

Bij Diogenes Reizen weten wij dat het organiseren van een groepsreis tijd nodig heeft. Daarom zetten wij alvast een aantal kerstreizen op een rijtje, zodat u nu een reisvoorstel kunt aanvragen voor uw groepsreis in december. Bent u er mooi op tijd bij!

Wilt u liever een kerstmarkt dicht bij huis bezoeken? Bekijk dan hier onze kerstmarkten in Nederland, België en Duitsland. Het is zelfs mogelijk om in Engeland, Ierland of Denemarken een kerstmarkt te bezoeken. Deze kerstmarkten vindt u hier.

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.

Een kerstreis naar...

Kerstmarkt Praag

Kerstmarkt Praag

📆 1 december 2018 t/m 6 januari 2019
Praag is prachtig, maar met kerst al helemaal! Bewonder alle lichtjes op het Oude Stadsplein en het Wenceslasplein. Het prachtige decor van de stad, de gezellige kraampjes en de historische binnenstad zijn zeker een bezoekje waard. In totaal telt Praag wel zeven kerstmarkten. Zeker een reden om Praag te bezoeken tijdens Kerst!

Kerstmarkt Wenen

Kerstmarkt Wenen

📆 16 november 2018 t/m 26 december 2018
Wenen is een van de beste plaatsen in Europa waar je heerlijk kunt kerstshoppen. Voor het stadhuis van Wenen staat een reusachtige kerstboom, wat het hart van de kerstmarkt is. Bezoek Der Wiener Christkindlmarkt, dé kerstmarkt van Wenen op het Rathausplatz. Door de vele kraampjes, heerlijke versnaperingen en de versierde kerstbomen wil je nooit meer weg uit Wenen!

 

Kerstmarkt Boedapest

Kerstmarkt Boedapest

📆 9 november 2018 t/m 1 januari 2019
De bekendste kerstmarkt in Boedapest vind je op Vörösmarty Plein. Hier vind je een grote diversiteit aan winkels, maar met Kerst ook nog eens heel veel kerstkraampjes. De kerstmarkt op het plein omvat zo'n 100 kraampjes waar je langs kunt struinen. In de kerstperiode is er ook een kerstfair op het plein bij de Sint-Stefanusbasiliek. 

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een kerstreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat.

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elk bedrijfsuitje vinden wij de voordeligste vlucht.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Impressie kerstmarkten Europa

Reisbegeleiding kerstmarkt

Uiteraard ontvangt u van ons uitgebreide reisbescheiden voordat u aan uw reis begint, waardoor u zelf zorgeloos op pad kunt gaan. Wilt u toch graag een aanspreekpunt tijdens uw gehele reis, een persoon die uw reis begeleidt? Dat kan! Kies voor de optie om reisbegeleiding mee te nemen op reis.

Wij adviseren: 
✔️ 1 reisbegeleider voor groepen tot 80 personen
✔️ 2 reisbegeleiders voor groepen van 80 tot 160 personen
✔️ 3 reisbegeleiders voor groepen van 160 tot 240 personen
✔️ 4 reisbegeleiders voor groepen groter dan 240 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag naar de voorwaarden tijdens uw aanvraag of neem contact op via: 088-1030700.