Incentive Rotterdam

Bezoek Manhattan aan de Maas!

Rotterdam, dé stad om te bezoeken met een incentive. Waarom? Omdat deze stad uniek is! Er is een heuse skyline, dat is al bijzonder. Maar er is meer, véél meer. Rotterdam heeft na de bombardement de voorkeur gegeven aan moderne architectuur. Deze wereldstad heeft daardoor veel bezienswaardigheden die jullie niet mogen missen.

Maak samen een leuke City Tour lopend, per fiets of per boot. Alles is hier mogelijk. Wat u onderweg zoal tegenkomt? De Markthal bijvoorbeeld. Een prachtig gebouw om te zien van buiten en nog bijzonderder van binnen. De bekende Erasmusbrug, de Kubuswoningen, de koopgoot met talloze winkels, de Euromast. En wat dacht u ervan om hierna ook te dineren bovenin de Euromast? Uitkijkend over de skyline van Rotterdam, een heerlijke diner bijwonen. Letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt van uw incentive reis!

Rotterdam is daarom is het bij uitstek de stad om met uw team te verblijven! De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een exclusieve rooftopbar tot een bierbrouwerij in een oude loods.

Diogenes Reizen neemt u en uw team met veel plezier mee op deze incentive reis en verzekeren u dat het uw team aan niets ontbreekt. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden voor deze incentive reis en welke programma het beste aansluit bij de beloning die u in gedachten heeft óf wilt u gewoon even sparren? We komen graag bij u langs om alles te bespreken. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 088-1030700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.