Kerstmarkten Engeland, Ierland, Denemarken

Bezoek samen met uw groep een kerstmarkt! Geniet van de knusse en gezellige kraampjes, de sfeervolle kerstverlichting en de versnaperingen tijdens een kerstreis naar een kerstmarkt. U kunt bij ons kiezen uit diverse kerstreizen naar Engeland, Ierland of Denemarken. Wat dacht u van een bezoekje aan de kerstmarkt in Oxford? Of bezoekt u liever Kopenhagen? Wij maken het mogelijk voor u!

Met een (grote) groep naar een kerstmarkt

Een bezoek aan een kerstmarkt mag niet ontbreken in december. Bezoek een kerstmarkt samen met uw collega's, studenten, vrienden of familie. Zolang uw groep groter is dan 20 personen, gaan wij graag voor u aan de slag. Combineer uw bezoek met verblijf en vervoer en eventueel een excursie. Vertel ons in welke kerstreizen u interesse heeft en wij zorgen voor een vrijblijvend reisvoorstel op maat. 

Reisvoorstel kerstmarkt

Bij Diogenes Reizen weten wij dat het organiseren van een groepsreis tijd nodig heeft. Daarom zetten wij alvast een aantal kerstreizen op een rijtje, zodat u nu een reisvoorstel kunt aanvragen voor uw groepsreis in december. Bent u er mooi op tijd bij!

Wilt u liever een kerstmarkt dicht bij huis bezoeken? Bekijk dan hier onze kerstmarkten in Nederland, België en Duitsland. Het is zelfs mogelijk om in Tsjechië, Oostenrijk of Hongarije een kerstmarkt te bezoeken. Deze kerstmarkten vindt u hier.

Impressies

Er zijn geen items gekoppeld.

Er zijn geen items gekoppeld.

Een kerstreis naar...

Kerstmarkt Londen

Kerstmarkt Londen

📆 1 november 2018 t/m 3 januari 2019
De Engelsen zijn dól op Kerst waardoor een traditionele kerstmarkt niet mag ontbreken. Naast de kerstkraampjes en de vele ijsbanen in Londen, pakken ze ook op een andere manier uit. Loop eens door Regent Street en laat je verbazen door alle versierde etalage's. De één is nog mooier dan de andere!

Kerstmarkt Dublin

Kerstmarkt Dublin

📆 November & december 2018
Een bezoek aan de kerstmarkt in Dublin is gegarandeerd een succes. Overal waar je loopt zie je versierde Ierse pubs, blije mensen en straten vol met lichtjes. Naast de vele kerstkraampjes zijn ook de warenhuizen prachtig versierd. Je kijkt je ogen uit!

Kerstmarkt Kopenhagen

Kerstmarkt Kopenhagen

📆 17 november 2018 t/m 31 december 2018
Kerst in Kopenhagen is een feestje! Het familiepark Tivoli wordt tijdens de kerstperiode omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Je vindt hier ongeveer 60 kraampjes waar je langs kan struinen. Ook in Nyhavn kun je genieten van echte Deense lekkernijen. Wees gerust, er zijn genoeg kraampjes om met leuke souvenirs thuis te komen.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een kerstreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat.

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elk bedrijfsuitje vinden wij de voordeligste vlucht.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw groepsreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Per trein

Per trein

Treinreizen worden voor personeelsreizen en jubileumreizen steeds populairder en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten.

Impressie kerstmarkten Europa

Reisbegeleiding kerstmarkt

Uiteraard ontvangt u van ons uitgebreide reisbescheiden voordat u aan uw reis begint, waardoor u zelf zorgeloos op pad kunt gaan. Wilt u toch graag een aanspreekpunt tijdens uw gehele reis, een persoon die uw reis begeleidt? Dat kan! Kies voor de optie om reisbegeleiding mee te nemen op reis.

Wij adviseren: 
✔️ 1 reisbegeleider voor groepen tot 80 personen
✔️ 2 reisbegeleiders voor groepen van 80 tot 160 personen
✔️ 3 reisbegeleiders voor groepen van 160 tot 240 personen
✔️ 4 reisbegeleiders voor groepen groter dan 240 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag naar de voorwaarden tijdens uw aanvraag of neem contact op via: 088-1030700.