Over ons

Concurrerende tarieven, hoge kwaliteit: Diogenes Reizen vertelt een helder verhaal. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij groepsreizen, jubileumreizen en bedrijfsuitjes op maat voor groepen vanaf 20 personen. Is uw groep heel groot, ook dat is geen probleem. 250 man, 1.000 of nog veel meer? Diogenes Reizen regelt het graag en goed.

Ontdek de leukste steden van Europa en de rest van de wereld en kies uit een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, accommodaties, vervoersmogelijkheden, excursies, restaurants en activiteiten. Van stadswandeling in Barcelona tot Treasure Hunt per helikopter in Istanbul en van fietstocht in Parijs tot een diner in de Reichstag in Berlijn. Of u nu met een kleine groep reist of met een grote, en of u nu met de bus, de trein of het vliegtuig wilt reizen: u bepaalt het allemaal zelf, samen met onze reisprofessionals. U vertelt ons uw favoriete bestemming, uw budget, de groepsgrootte en de reisduur, wij zorgen voor een vrijblijvend reisvoorstel op maat inclusief een groot aantal excursiemogelijkheden.

Uw reisadviseurs
Diogenes Reizen is gevestigd in Nieuwleusen waar onze ervaren en enthousiaste medewerkers dagelijks actief zijn voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Maak kennis met ons team!

Kwaliteit, veiligheid, zekerheid
Bent u eenmaal op weg, dan zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Daarnaast bieden we de zekerheid van het ANVR, SGRZ, Calamiteitenfonds en het Keurmerk Touringcarbedrijf. Een extra garantie voor u, dat uw reis tot in de puntjes wordt geregeld en uitgevoerd.


Vraag nu een reisvoorstel aan!
Diogenes Reizen laat uw groep graag de mooiste verhalen van elke stad zelf beleven. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend en kosteloos reis- en prijsvoorstel. Bel tijdens kantooruren met 088-1030700​ of stuur een mail naar info@diogenesreizen.nl. U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Diogenes Reizen B.V.
Den Hulst 144
7711 GT Nieuwleusen

T 088-1030700
E info@diogenesreizen.nl
KVK 34101155