Koorreizen | Orkestreizen

Op zoek naar een koorreis op maat? Diogenes Reizen neemt u graag het werk uit handen en denkt met u mee om een unieke koorreis te organiseren. Onderstaand ziet u onze top 10 koorreis bestemmingen. Wanneer u op een van deze bestemmingen klikt, ziet u wat de mogelijkheden van een koorreis kunnen zijn. Per bestemming wordt er een korte introductie gegeven van de bestemming. Vervolgens ziet u een aantal sfeerfoto's om in de stemming te komen. Wij laten u een aantal concertlocaties zien waar u met uw koor kunt zingen, daarnaast ziet u enkele voorbeeldexcursies en -accommodaties.

Staat uw bestemming, concertlocatie of accommodatie er niet tussen? Neem contact met ons op of vraag gratis een reisvoorstel op maat aan.  Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn!

 

Een greep uit onze koorreizen | orkestreizen

Klanten over Diogenes Reizen

"
Het was weer een geweldige reis! Alles is zonder problemen verlopen. De checks op gezondheid op de luchthavens namen wel wat tijd in beslag, maar de reis verliep soepel. Het hotel was heel prettig (ook de locactie) en het was een heel rustig Rome! Hierdoor konden we overal goed bij zonder rijen en massa’s mensen om ons heen. We hebben volop genoten en voelden ons veilig. De regels worden door de Italianen gerespecteerd in het OV en publieke ruimtes. Kortom, we wilden niet weg!
"
Petrus Canisius College
Petrus Canisius College
Schoolreizen
"
De medewerkers van de provincie Flevoland, de jongste provincie van Nederland, zijn het pionieren nog niet verleerd. Als ze zelf iets kunnen regelen, doen ze dat graag. Maar voor de personeelsreis naar Rome riepen ze toch graag de hulp in van een ervaren reisorganisatie. Na een persoonlijke kennismaking op het provinciehuis in Lelystad was de keuze snel gemaakt voor Diogenes Reizen. En die organiseerde twee identieke reizen naar Rome.
"
Provincie Flevoland
Provincie Flevoland
Bedrijfsreizen
"
SNS Reaal is een Nederlandse bankverzekeraar die geldzaken eenvoudig en begrijpelijk wil maken. En zo gaat de regionale activiteitencommissie ‘t Boschje, onderdeel van de landelijke personeelsvereniging, ook om met het organiseren van het jaarlijkse Stedenweekend. Het moet makkelijk en goed zijn. Vandaar dat al jaren wordt gekozen voor Diogenes Reizen, dit jaar was de bestemming Praag.
"
SNS Reaal
SNS Reaal
Bedrijfsreizen
"
Deze keer wilden we graag naar een wintersportbestemming. We gooiden al onze wensen ‘over de schutting’ bij Diogenes Reizen. Het was voor hen een hele uitdaging, omdat ze dit soort reizen niet standaard in hun programma hebben. Maar ze kennen zo goed de weg in Europa en hebben zo veel contacten. We wisten zeker dat het goed zou komen.”
"
KP&T
KP&T
Bedrijfsreizen
"
De hele reis was geweldig! We vonden het al bijzonder dat Diogenes Reizen op korte termijn toch nog twee optredens voor ons wist te regelen, maar ook alles eromheen was prima georganiseerd. We hadden een splinternieuwe bus die ons snel naar Antwerpen bracht. Daar aangekomen konden we al om 14.00 uur inchecken in ons hotel. Het was van begin tot eind helemaal leuk en gezellig.
"
Gospelkoor Connection
Gospelkoor Connection
Koorreizen
"
Bas Leurs, Docent User Experience Design aan de Hogeschool Rotterdam, is een drukbezet man. Hij geeft drie dagen per week les, is onderzoeker en volgt tegelijkertijd ook nog een voltijds masterstudie aan de TU Delft. Zijn dagen zijn goed gevuld en met het organiseren van een studiereis voor zijn studenten wil hij dan ook liever niet al te veel tijd kwijt zijn. Maar het moet wel goed zijn. Vandaar dat hij al jaren kiest voor Diogenes Reizen.
"
Hogeschool Rotterdam
Hogeschool Rotterdam
Schoolreizen
"
“Dat wij al jaren kiezen voor Diogenes Reizen heeft vooral te maken met de ontspannen en persoonlijke manier van zakendoen. Er is veel mogelijk en er wordt altijd heel goed rekening gehouden met ons budget, dat beperkt is. Ik vind Diogenes erg sterk in het aanbieden van een reisprogramma inclusief accommodatie waarvan de prijs/kwaliteitverhouding goed is.
"
Merlet College
Merlet College
Schoolreizen

Koorreis organiseren

Op zoek naar een bijzondere concertlocatie, instrumentenverhuur of de promotie van uw optreden? Diogenes Reizen dirigeert het allemaal. Geef uw wensen aan ons door. Wij maken kosteloos en vrijblijvend een reisvoorstel voor u.

Ontdek de fraaie stad Trier

Trier is de oudste stad van Duitsland en vol van Romeinse bezienswaardigheden. Elke straathoek vertelt zijn eigen verhaal. Met een stadswandeling leert u deze stad goed kennen. Tijd over tijdens de koorreizen? Geniet van een heerlijke, witte wijn langs de rivier de Moezel. Zingen in de Dom en in de Basilika, ook dit kan tijdens de koorreizen van Diogenes Reizen. Een optreden verzorgen in de historische binnenstad van Trier? Diogenes Reizen regelt het!

Brugge, het Venetië van het Noorden

Deze stad wordt niet voor niets het Venetië van het Noorden genoemd. De stad kenmerkt zich door de talloze grachten. Een deskundige gids kan u tijdens deze koorreis meenemen door de stad. Een concert in de open lucht? Of in één van de prachtige kerken? Brugge biedt volop mogelijkheden voor koorreizen. Geniet tijdens deze koorreis van de gezelligheid en gastvrijheid van onze zuiderburen!

De Gouden Stad van Europa

Praag wordt ook wel De Gouden Stad genoemd. Praag wordt namelijk als één van de mooiste steden van Europa beschouwd. Ontdek samen met uw koorleden de goed bewaarde, historische gebouwen. Wat niet mag missen tijdens deze reis is een bezoek aan de Staatsopera!

Maak uw koorreis met Diogenes Reizen

Bespeelt uw koor ook graag een internationaal publiek? Ook hiervoor organiseren onze professionals koorreizen. Wij bieden een ruime keus aan bestemmingen, accomodaties en excursies. Heeft u verder nog andere wensen? Neem contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden. Kortom: Koorreizen van Diogenes Reizen klinken heel goed!

Geïnteresseerd in koorreizen met Diogenes Reizen?

Doe uw inspiratie op via onze website en vertel ons al uw ideeën. Aan de hand van uw wensen maken wij een prijsvoorstel. Ons doel is om uw koorreis tot in de puntjes te regelen. Koorreizen van Diogenes Reizen zijn onvergetelijke avonturen voor u en uw koorleden!