Koorreizen naar Engeland

Zwarte taxi’s, rode dubbeldekkers en links rijden. Dat is waar je aan denkt bij Engeland, maar het heeft veel meer! De natuur adembenemend mooi, van prachtige bergen tot Hollands plat, een rijke geschiedenis, cultuur en kastelen. 

 

Om u een handje te helpen, hierbij een overzicht van de top 5 activiteiten in dit prachtige en veelzijdige land.

1. Bezoek een musical in Londen
Elke reis naar Londen is pas echt compleet als u met uw leerlingen, collega’s of vrienden naar een musical bent geweest. Op veel plaatsen in de stad kunt u genieten van bekende musicals, zoals op West End en Picadilly Circus.

2. Geniet van een High Tea in Moat Tea Rooms in Canterbury
De afternoon tea of high tea is een typisch Engels fenomeen dat doorgaans in de middag wordt genuttigd. Als u in Canterbury bent kan een een High Tea zeker niet ontbreken. Doe dit in het traditionele en oudste pand van Canterbury, De Moat Tea Room.

3. Maak een ritje in The London Eye
Stap aan bood van Londen Eye! Europa’s grootste reuzenrad dat u een panoramisch uitzicht geeft over de stad. In 30 minuten gaat u tot maar liefst 135 meter hoogte. U kunt tot wel 40 km ver kijken op een heldere dag.

4. Ontdek Londen vanaf het water van de Thames
Geniet van het fantastische uitzicht op de populairste bezienswaardigheden van Londen. Vaar onder de Towerbridge door, ga op de foto met de Big Ben of the Londen Eye, aanschouw de Houses of Parliament, de Tate Modern,  St. Paul’s Cathedral, Tower of Londen, Shakespeare’s Globe, and so on. Deze tour is perfect als u Londen van een hele andere kant wilt zien!

5. Bezoek Canterbury Tales
Een van de meest populaire attracties in de stad Canterbury is ‘The Canterbury Tales’. In het historisch gebouw gaat u zo’n 500 jaar terug in de tijd en beleeft u een reconstructie van Engeland in de 14e eeuw. De verhalen zijn geestig, vaak op rijm en staan vol met menselijke fouten en onhebbelijkheden.