Groepsreis naar Kopenhagen

U wilt met uw collega’s of verenigingsleden op pad? En bent op zoek naar een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Kopenhagen? Dan bent u aan het juiste adres. Lees hier snel meer over uw groepsreis op maat; met informatie over accommodaties, culinaire en gezellige excursies en de verschillende vervoersmogelijkheden om er te komen. Maar één ding is zeker, elke groepsreis naar Kopenhagen begint bij Diogenes Reizen!

De designhoofdstad van Europa

Kopenhagen heeft wel wat weg van Amsterdam. Dat klinkt vreemd, maar als u door de binnenstad wandelt, vallen meteen de kriskras geparkeerde fietsen, gezellige terrasjes en vele grachtjes op. Maar de Deense hoofdstad, gelegen aan de oostkust van het Deense eiland Zealand, heeft veel meer te bieden. Benieuwd waarom Kopenhagen ook wel de designhoofdstad van Europa wordt genoemd? U merkt het direct als u tijdens uw groepsreis de vele exposities bezoekt die de stad rijk is.

Nyhavn, Tivoli en Christiana

De toeristische trekpleister van de stad is de Nyhavn, een haventje met kleurige huizen. In één van de huizen heeft de beroemde Deense dichter en schrijver Hans Christian Andersen gewoond, onder meer bekend van het sprookje De Kleine Zeemeermin. Haar beeldje in de Nyhavn trekt dagelijks hele hordes toeristen. Ook echte aanraders zijn het wereldberoemde attractiepark Tivoli, het Dansk Design Centre met meubels uit de sixties en seventies en het hippiedorp Christiana.

Winkelen en uitgaan

De leukste winkels vindt u aan de Strøget, de langste, verkeersvrije winkelstraat van Europa. Stappen kan langs de kades van de Nyhavn en Christianshavn, waar het bruist van bruist van de gezelligheid! Kopenhagen verkent u bij voorkeur met de fiets. De afstanden zijn gering en de binnenstad is verkeersvrij wat het fietsen nog een stuk aangenamer maakt.

  • Reisvoorstel aanvragen

Impressies

Excursies Kopenhagen

Wij helpen graag met het samenstellen en organiseren van een passend excursieprogramma. Van actief en cultureel tot culinair en gezellig: Diogenes Reizen beschikt over een omvangrijke database en heeft voor elke wens een excursie op maat. De excursies op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons gevarieerde aanbod. Let op: onze excursies zijn alleen te boeken in combinatie met vervoer en verblijf.

Rondvaart door Kopenhagen

Rondvaart door Kopenhagen

Tijdens deze 1 uur durende boottocht ziet u tijdens uw bedrijfsuitje Kopenhagen vanaf het water. U vertrekt vanuit Nyhavn en vaart vervolgens o.a. langs de Kopenhaagse Opera, de Kleine Zeemeermin, Amalienborg en het Nationale Museum. De boottocht eindigt weer in Nyhavn. Tijdens de boottocht krijgt uw groep informatie over de vele bezienswaardigheden die op de vaarroute liggen.

Fietstocht Kopenhagen

Fietstocht Kopenhagen

Tijdens deze 3 uur durende fietstocht ontdekt uw groep Kopenhagen per fiets. Een Engelstalige gids neemt u mee door de historische wijken, Nyhavn, langs het koninklijk paleis, Rosenborg Kasteel en natuurlijk komt uw groep langs het beeld van de kleine zeemeermin. De fiets is een populaire manier om tijdens een personeelsreis of jubileumreis de stad te leren kennen.

Dansk Design Center

Dansk Design Center

In het Dansk Design Center wordt tentoongesteld welke trends de afgelopen jaren een belangrijke rol hebben gespeeld in het Deens design. Maar ook wat Deens design ons in de toekomst gaat brengen.

Bezoek Carlsberg brouwerij

Bezoek Carlsberg brouwerij

Een bezoek aan de oude Carlsberg brouwerij is onmisbaar tijdens uw groepsreis naar Kopenhagen. Leer alles over het bekende bier door middel van een ‘self guided tour’ in het Carlsberg bezoekerscentrum. Natuurlijk testen jullie daar de verschillende bieren van Carlsberg. Duur van het bezoek is gemiddeld anderhalf uur.

Tivoli

Tivoli

Het amusementspark en haar tuinen is zeer bekend in Kopenhagen. Het oude park werd geopend in 1843. Er zijn verschillende mechanische attracties en theaters. Maar ook heel bijzonder is een avondwandeling in de kleurig verlichte bloementuinen. Tivoli is geopend vanaf 10 april t/m 21 september. Daarnaast is het park ruim geopend tijdens de Halloween en Kerstperiode.

Accommodaties Kopenhagen

Diogenes Reizen kent de weg in meer dan 75 Europese (hoofd)steden en daarbuiten. Ook als het gaat om de leukste, gezelligste en beste accommodaties, geschikt voor elke groepsgrootte, bieden we een scala aan mogelijkheden. Welke voorkeuren er ook zijn, Diogenes Reizen vindt altijd een passende accommodatie.

4* Hotel Bella Sky

4* Hotel Bella Sky

Dit prachtige designhotel is gelegen net iets buiten het centrum van Kopenhagen, maar met een metrostation voor de deur. Met de metro bent u snel in de binnenstad. Bella Sky onderscheidt zich door haar moderne architectuur en prachtig interieur. Er is o.a. een bar en restaurant aanwezig. De kamers zijn voorzien van alle gemakken. In de ochtend geniet u van een ontbijtbuffet.

3* Copenhagen Strand

3* Copenhagen Strand

Copenhagen Strand is gelegen in het centrum van Kopenhagen, vlakbij de oude haven van de stad. Dit driesterrenhotel is gehuisvest in een oud pakhuis. Het interieur is geïnspireerd op de maritieme geschiedenis, waardoor het geheel een charmante uitstraling krijgt. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer. In de ochtend staat er een ontbijtbuffet voor u klaar.

3* Zleep hotel Centrum

3* Zleep hotel Centrum

Charmant hotel dat gevestigd is in een historisch gebouw. Centrale ligging in het centrum van Kopenhagen. Tramhalte op ca. 200 m. afstand van het hotel. Het hotel beschikt o.a. over gratis wifi en een 24-uurs receptie. Verblijf is opkamers met faciliteiten. In de ochtend staat er een Scandinavisch ontbijtbuffet voor u klaar.

Vervoer

Het organiseren van vervoer voor een groepsreis is een vak apart. Gelukkig heeft Diogenes Reizen nauwe contacten met tal van vervoerders. In goed overleg zetten we de mogelijkheden graag op een rijtje. Op basis van wensen, budget en groepsgrootte vinden we altijd een oplossing op maat. 

Per vliegtuig

Per vliegtuig

Er zijn meer vliegmaatschappijen dan ooit. En Diogenes Reizen kent ze allemaal. In eigen land kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, maar ook pal over de grens bieden we tal van mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de luchthavens van Brussel, Weeze of Keulen. Voor elke schoolreis en werkweek vinden wij de voordeligste vlucht.

Per bus

Per bus

Veilig, comfortabel en milieubewust, zo wilt u op reis. Daarom kiest u voor een touringcar met het ISO-9001-certificaat & het ANVR-Veiligheidsdocument of een Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Alle ANVR-reisorganisatoren, dus ook Diogenes Reizen, werken uitsluitend met vervoerders die zijn erkend met deze keurmerken. Dit zijn touringcarbedrijven die zich strikt houden aan strenge veiligheidseisen en voortdurend worden gecontroleerd. Reizen met de bus is snel, comfortabel en flexibel. Wilt u ’s nachts reizen of juist overdag? Met de bus bepaalt u het helemaal zelf. Tevens kan de bus, tijdens uw schoolreis, ter plaatse gebruikt worden voor transfers en/of excursies.

Per trein

Per trein

Treinreizen worden steeds populairder voor schoolreizen en niet voor niets. De trein is snel, comfortabel en het grote voordeel is dat u vaak midden in de stad kunt in- en uitstappen. Hierdoor maakt u het meest efficiënt gebruik van uw tijd tegen relatief lage kosten.

Impressie Kopenhagen

Reisbegeleiding Kopenhagen

Uiteraard ontvangt u van ons uitgebreide reisbescheiden voordat u aan uw reis begint, waardoor u zelf zorgeloos op pad kunt gaan. Wilt u toch graag een aanspreekpunt tijdens uw gehele reis, een persoon die uw reis begeleidt? Dat kan! Kies voor de optie om reisbegeleiding mee te nemen op reis.

Wij adviseren: 
✔️ 1 reisbegeleider voor groepen tot 80 personen
✔️ 2 reisbegeleiders voor groepen van 80 tot 160 personen
✔️ 3 reisbegeleiders voor groepen van 160 tot 240 personen
✔️ 4 reisbegeleiders voor groepen groter dan 240 personen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag naar de voorwaarden tijdens uw aanvraag of neem contact op via: 088-1030700.

Onze werkwijze
Vind uw inspiratie op onze website
Vertel ons al uw wensen en ideeën
Ontvang een voorstel com- pleet op maat
Wij zetten voor u de puntjes op de i
Wij zijn benieuwd naar uw reisverhalen