Schoolreis Tsjechië

In het hart van Europa vindt u het prachtige vakantieland Tsjechië, met als trekpleister de hoofdstad Praag. Tsjechië is erg divers en is zowel geschikt voor een heerlijke zon- als wintervakantie, wat te maken heeft met het landklimaat van het land. Dit landklimaat wordt gekenmerkt door warme zomers en strenge winters. Verder vindt u in Tsjechië prachtige kastelen, burchten,  fonteinen, uitgestrekte berggebieden en een adembenemend mooie natuur.

Het leven in Tsjechië, en ook in Praag, is een stuk goedkoper dan het leven in Nederland. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen in het centrum van Praag een stuk hoger liggen dan de prijzen in de buitengebieden.

Tip van het huis: maak een boottocht over de rivier de Moldau. U heeft een prachtig uitzicht over de stad.

Schoolreis naar Praag

Na uw schoolreis naar Praag zult u het met ons eens zijn; de Gouden Stad herbergt een overweldigende hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Begin uw ontdekkingstocht met uw leerlingen op het Wenceslasplein en wandel verder naar het oude stadsplein met de befaamde astronomische klok. Maak van uw schoolreis of werkweek naar Praag een intrigerende belevenis die voor altijd bij zal blijven.